Poze Limitari

  • Zitec anunta lansarea EZ Upload v.1.0 beta. EZ Upload se adreseaza aplicatiilor web ce necesita un transfer de fisiere de dimensiuni mari, fiind o alternativa la variantele clasice care presupun limitari (de obicei intre 2 MB si 8 MB).

    Poza: Zitec anunta lansarea EZ Upload v.1.0 beta. EZ Upload se adreseaza aplicatiilor web ce necesita un transfer de fisiere de dimensiuni mari, fiind o alternativa la variantele clasice care presupun limitari (de obicei intre 2 MB si 8 MB).

  • workshop: Romanul antreprenor? Invitati: Cristina Bazavan, Marta Usurelu si Dorin Bodea

    Poza: workshop: Romanul antreprenor? Invitati: Cristina Bazavan, Marta Usurelu si Dorin Bodea

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul limitari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la limitari. Pozele pe tema limitari cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul limitari, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la limitari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la limitari.