Cadoul care îți surpinde pasiunea, dragostea și afecțiunea

Bacau - 7 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social

Cadoul potrivit în momentul potrivit poate avea un impact imens în viața oricui, mai ales când acesta este dăruit cu dragostea pe care i-o purtăm persoanei.

Cadoul care îți surpinde pasiunea, dragostea și afecțiunea

Căutarea și găsirea unui cadou inedit poate fi un lucru mai complicat decât ne imaginăm când avem atât de multe opțiuni, mai ales atunci când dorim să îl dăruim cuiva drag și prețios din viața noastă.

Echipa Ingriko și-a propus să transforme orice zi obișnuită cu un cadou dăruit într-o ocazie specială și o amintire frumoasă. Bratarile handmade sunt specialitatea Ingriko care oferită din pasiune pentru calitate pune pe fața oamenilor zâmbete ce merită imortalizate.

Bratarile personalizate Ingriko realizate din argint 925 rodiat și aur 14K au venit din dorința echipei de a aduce un sentiment unic și foarte personal asupra unui cadou care transformă o zi obișnuită într-o ocazie specială cu o amintire plăcută ce merită imortalizată.

Ingriko este magazinul care transformă micile gesturi de atenție în cadouri care oferă emoții de neuitat. Din 2013 face această alegere mult mai ușoară pentru toți cei care caută cadoul inedit și personalizat.

Fă-i un cadou unicat și dedicat dragostei, afecțiunii și aprecierii!