Caldo Privat Security - serviciul pentru Situatii de Urgenta

BUCURESTI - 26 iunie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Caldo Privat Security deține avizul serviciului privat pentru Situatiile de Urgenta si oferă solutii împotriva incendiilor. Conducerea firmei, prin dl Adrian Danut Dobre, dorește livrarea serviciilor de calitate în domeniul securității.

Caldo Privat Security - departmanetul de pompieri si Situatii de urgenta

Caldo Privat Security - departmanetul de pompieri si Situatii de urgenta

Cu peste 10 ani experianță în domeniul de pază și securitate, firma Caldo Privat Security a lansat divizia serviciului privat pentru Situațiile de Urgență. Aceasta a apărut din nevoia pieței din România și are la bază un concept nou cu măsuri specializate de luptă împotriva incendiilor și prevenirea acestora.

Pentru a înțelege mai bine eforturile și implicarea experților de la Caldo Privat Security vă prezentăm detaliat specializarea lor în:

  -Monitorizarea sistemelor de detecţie a incendiilor ;
  -Asigurarea personalului pentru intervenţie în caz de incendiu (servant pompier, cadru tehnic PSI) şi supravegherea instalaţiilor speciale de detecţie /semnalizare sau  de stingere a incendiilor 24h din 24h;
  -Intervenţie în caz de incendiu prin echipe specializate şi autospeciale de pompieri.
  -Furnizarea documentelor specifice în conformitate cu prevederile legale în vigoarea.
  -Exerciții de alarmare, evacuare și stingerea incendiilor.
  -Execuția planurilor de evacuare sau de intervenție pentru situațiile extreme precum incendiu, indundații, cutremure sau atacurile teroriste.
  -Realizarea semnalisticii specifice prevenirii şi stingerii incendiilor.
  -Dotarea clădirilor cu mijloace tehnice (stingătoare, pichete PSI, furtune, ţevi refulare, chei hidranti, accesorii şi alte mijloace de aparare).

Conducerea companiei își dorește dezvoltarea activității, motiv pentru care investițiile în echipamentele moderne fac parte din planul de creștere. Alături de deosebita calitate a serviciilor prestate, directorii firmei sunt atenți în mod deosebit pentru construirea unor legături de încredere pentru toți partenerii.

Echipa de pompieri deține avizul pentru activitatea conform codului CAEN 8425. Este un serviciu care necesită cele mai bune acțiuni pentru a furniza profesionalism de fiecare dată când apare un eveniment deosebit, în care salvarea vieților și a bunurilor materiale se face contratimp.

Pentru noutăți și stiri se poate accesa pagina oficială de social media https://www.facebook.com/caldo.privat sau pe site-ul caldoprivatsecurity.ro

Despre Limonade

Suntem o echipă interactivă tânără, orientată spre client și performanțe. Înființată în 2009, agenția noastră și-a respectat întotdeauna angajamentele față de clienți și parteneri.
Ne bazăm pe experiența si profesionalismul specialiștilor noștri pentru a livra consultanță de marketing, SEO, Google Adwords, promovare pe Facebook,.