Curs de parenting în București - Programul Cercul Siguranței

BUCURESTI - 15 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Sanatate, Cursuri

Ce este programul Circle of Security? Cercul Sigurantei este un program de interventie timpurie (0-8ani) creat pentru a intari relatia de atasament intre parinte si copil. Curs de parenting organizat de cabinetul Psihologie Cuantică.

Curs de parenting de la Psihologie Cuantica

Curs de parenting de la Psihologie Cuantica

 Se adreseaza mamicilor, taticilor, viitorilor parinti, bunicilor, cadrelor didactice, asistentilor maternali, ingrijitoarelor si tuturor celor care au un rol important in cresterea si educarea copiilor. 

Psihologie Cuantica

Acest program de parenting pornește de la teoria atasamentului, fiind dezvoltat de psihologii și cercetatorii  Glen Cooper, Kent Hoffman și Bert Powell având la  baza cinci decenii de cercetari referitoare la modul in care este (sau nu este) sprijinita dezvoltarea sentimentului de siguranta in relatiile de atasament.

El este astfel conceput încat sa ofere parintilor principii cheie care ii vor ajuta sa inteleaga mai bine nevoile copiilor si sa dezvolte o relatie de atasament sigur cu copiii lor, intr-o forma usor de asimilat si intr-un context suportiv.

O astfel de relație este baza dezvoltarii la copii a empatiei, stimei de sine, relatiilor bune cu adultii si copiii, a abilitatii de gestionare emotionala, a bunatatii si blandetii.

Ce invatam in cadrul acestor workshop-uri?

-ce este cercul sigurantei si cum apare atat in vietile copiilor -cat si adultilorcare sunt nevoile de baza ale copilului

-cum sa fim in echilibru ca parinti pentru a oferi echilibru copiilor

-cum sa cream un atasament sigur in relatia parinte-copil

-cum “sa fim alaturi” de copil pentru a invata sa isi gestioneze emotiile.

Cui se adreseaza programul de parenting?

Se adreseaza  mamicilor, taticilor, viitorilor parinti, bunicilor, cadrelor didactice, asistentilor maternali, ingrijitoarelor  si tuturor celor care au un rol important in cresterea si educarea copiilor.

Cum se desfășoara întalnirile?

In cadrul intalnirii, se vor viziona filmulete in care parintii vor fi antrenati pentru a observa semnalele subtile pe care atat copiii, cat si ei le transmit prin comportament.

Prin diferite exercitii de reflectare parintii vor putea identifica atat zonele de confort emotional dar si posibilele puncte de vulnerabilitate in relatia cu proprii copii. Acest mod de lucru ii va ghida in intelegerea copiilor cat si propriei persoane si va deschide calea spre noi moduri de a fi in relatie cu copiii.

Cum au loc?

Numarul de locuri este limitat la 15. Grupul  este dechis (oricand cineva poate intra sau iesi din grup), iar intalnirile vor avea loc atat  timp cat vor fi solicitari. 
Investitia ta este de 50 lei /sedinta. 
Intalnirile vor avea loc saptamanal, in zilele de marti , intre orele 18.00 – 20.30  la sediul cabinetului Psihologie Cuantica din Bucuresti, Bulevardul Gheorghe Shincai nr 13.

Facilitator

Psiholog clinician Mladin Camelia, avand atestat de libera practica eliberat de catre Colegiul Psihologilor din Romania si psihoterapeut cu formare in Analiza Tranzactionala.

Calendarul intalnirilor:3 octombrie,10 octombrie, 17 octombrie,24 octombrie, 31 octombrie, 7 noiembrie, 14 noiembrie și 21 noiembrie.

 

Despre Limonade

Suntem un grup de psihoterapeuti experimentati, care integreaza in procesul terapeutic o serie de tehnici, metode si exercitii inspirate din descoperirile stiintifice din fizica cuantica, ce sustin potentialul nelimitat al constiintei. Noile directii de abordare psihoterapeutice au efecte imediate si masurabile.

Proiect promovat de http://www.limonade.ro/