Femeiaindependenta.ro, un proiect educational si motivational pentru femei

BUCURESTI - 2 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

O antreprenoare de 33 de ani, cu peste 8 ani de activitate de business B2B a ales de curand sa isi ofere cunostintele, energia si timpul pentru crearea unei comunitati care sa sustina dezvoltarea personala si profesionala a femeilor.

Daniela Irimia, Trainer dezvoltare personala

Daniela Irimia, Trainer dezvoltare personala

 Traieste conform propriilor tale valori! 

Daniela Irimia

Trainer, speaker, autor si inainte de toate, antreprenor, Daniela Irimia a creat platforma FemeiaIndependenta.ro unde ofera cursuri online si consiliere femeilor care vor sa devina cea mai buna versiune a lor.

Acest proiect, Femeia Independenta, vrea sa ajute femeile sa devina independente emotional, psihologic, fizic si financiar. Pentru ca femeia poate fi orice isi doreste daca vrea, daca are sustinere si indrumarea potrivita.

Din 2013 a inceput sa impartaseasca si altora tot ce invatase in domeniul dezvoltarii personale si profesionale. A lansat atunci revista de dezvoltare personala Gandeste-Pozitiv.ro si a inceput sa sustin cursuri de abilitati la Vision Consulting, firma cu peste 14 ani de activitate in dezvoltarea si livrarea programelor de training si teambuildig pentru companii.

Daniela Irimia este NLP Practicioner si trainer de dezvoltare personala certificat ANC.

De ce cursuri online si de ce atentia oferita clientilor directi?

In experienta din sala de curs cu sute de participanti, Daniela Irimia a observant o impartire clara intre cei care VOR sa invete ceva de la curs si cei care participa pentru ca i-a trimis compania. Si deloc surprinzator, cei care sunt total implicati si participativi la curs sunt cei care vor sa faca o schimbare in viata lor.

Sunt putine cursuri de abilitati accesibile oricui, oricand. Si mai ales, sunt inca putine cursuri online de dezvoltare personala in limba romana. Motiv pentru care Daniela Irimia a abordat aceasta nisa.

De ce dezvoltare personala pentru femei?

Tot din sala de curs, Daniela a observant ca, in special femeile, au nevoie sa fie ascultate, sa poata comunica direct, sa fie intelese si sustinute in demersurile lor de dezvoltare. Apoi, au nevoie de indrumare specifica, multe cer training 1 la 1 pentru a aprofunda informatii obtinute in urma unui curs. Si de aici, nisarea proiectului pentru femei.

Ce ofera proiectul FemeiaIndependenta.ro?

Ofera cursuri online in format scris si audio, webinarii si sesiuni 1 la 1 de dezvoltare a abilitatilor de comunicare, vanzare, leadership, time management.

Cursuri si workshop-uri tematice care vin sa sustina femeia in drumul ei spre independent si evenimente complexe in care sunt abordate subiecte ce tin de dezvoltarea completa a unei femei, de la cariera la viata personala, sanatate si frumusete, dar si educatie financiara.

Comunitatea online este intr-un grup inchis, unde Daniela ofera webinarii gratuite, sustinere si raspunsuri punctuale si practice la solicitarile membrelor, iar lunar, se fac intalniri de socializare si dezvoltare personala.

 

Despre Limonade

Trainer, speaker, autor si inainte de toate, antreprenor, Daniela Irimia a creat platforma FemeiaIndependenta.ro unde ofera cursuri online si consiliere femeilor care vor sa devina cea mai buna versiune a lor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/limonade/femeiaindependenta-ro-un-proiect-educational-si-motivational-pentru-femei