Orice proiect rezidențial are nevoie de pompe pentru apă!

BUCURESTI - 28 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Soluții Pompare Fluide oferă partenerilor săi echipamente de pompare, service specializat, mentenanță periodică și consultanță de calitate înaltă.

Solutii Pompare

Solutii Pompare

           Dacă planurile dumneavoastră pentru viitorul apropiat sunt ridicarea sau recondiționarea unei case, Soluții Pompare Fluide oferă echipamentele potrivite în ce privește vehicularea fluidelor și al sistemelor de pompare a apei.

     Există o secțiune dedicată domeniului rezidențial de pompe submersibile, electropompe verticale, de drenaj, mixere, centrifuge și cu rotor semi deschis și sunt perfecte pentru racordarea unui sistem igienic și stabil pentru casa dumneavoastră.

        Echipa Soluții Pompare Fluide asigură calitatea materialelor din care sunt construite sistemele și angrenajele distribuite. Produsele de la brandul Grundfos se află pe lista echipamentelor recomandate.

      Un pachet complet de servicii vă va asigura suportul tehnic necesar pentru orice fel de cerință, montaj și punerea în funcțiune a echipamentelor achiziționate, informații și explicații suplimentare referitoare la buna funcționare a echipamentelor, service pentru fiecare dintre sistemele achiziționate și toate acestea la un cost optim.

     Pentru orice fel de întrebări, informații sau cereri de ofertă, se poate apela telefonic la 0742828049 sau direct pe site https://www.solutiipomparefluide.ro/

Despre Limonade

Compania Soluții Pompare Fluide pune la dispozitia partenerilor sai servicii de consultanta tehnica, solutii profesionale, comercializare de echipamente pompare, servicii de post-vanzare, service specializat si mentenanta periodica a echipamentelor.

Activitatea noastra vizeaza solutionarea diverselor aplicatii de vehiculare fluide in domenii precum cel industrial, rezidential, al stingerii incendiilor, al repomparii apei uzate si nu in ultimul rand, irigatii.

Parteneriatul nostru va asigura un serviciu complet ce include suportul in a gasi cea mai buna solutie tehnica la un cost optim, asistenta tehnica la montajul si punerea in functiune a echipamentelor achizitionate, dar si service pentru toate echipamentele comandate.