limoncello    

Comunicate de presa si evenimente pe tema limoncello

 • limoncello. Lansare Limoncello la Cucina

  limoncello

  Bucuresti - 8 April 2013

  Comunicat de S.C. ICEBURG DEVELOPMENT S.R.L

  ... limoncello la Cucina, un produs realizat de Vinalcool SA Giurgiu, după o rețetă italiană. Denumirea produsului a fost inspirată de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: restaurant noblesse , iceburg distributie , vinalcool giurgiu , limoncello

  Vezi toate comunicatele de presa despre limoncello

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul limoncello.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la limoncello. Informatiile despre limoncello cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul limoncello, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la limoncello, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.