Linden Leaves Romania


Descrierea companiei Linden Leaves Romania

Professional Beauty Care este o companie specializata in importul si distributia de produse cosmetice pentru ingrijirea parului si corpului ce apartin brandurilor renumite in intreaga lume, importand pana in prezent BIO IONIC din Statele Unite, Los Angeles, LINDEN LEAVES din Noua Zeelanda, Cottons Australia - absorbante si tampoane din bumbac organic, Organic Color Systems - UK, Bella Lucce - SUA, Zoya - SUA, Suncoat Canada, Alexandria Professional - SUA, Woodsprite Organic Body - SUA.

Professional Beauty Care se adreseaza tuturor saloanelor de coafura si infrumusetare din Romania, care isi respecta clientele si care doresc o diversificare a serviciilor, de ultima ora. De asemenea, toate centrele SPA, marile lanturi de farmacii, marile hoteluri, cluburile sportive si de agrement sunt in atentia companiei noastre, deoarece aducem diverse propuneri de colaborare implementate cu succes in toata lumea.
Ne-am indreptat atentia catre produsele organice atat cosmetice cat si de intretinere, igiena intima, deoarece credem intr-o viata mai sanatoasa si un viitor mai bun alegand sa fii \\\\\\\\\\\\\\\'verde\\\\\\\\\\\\\\\'.

Comunicate Linden Leaves Romania :

Vezi toate comunicatele companiei Linden Leaves Romania.