Brandul Linden Leaves participa la Targ penru viata sanatoasa

BUCURESTI - 17 septembrie 2009

Comunicat tip General in Social

Cosmetice naturale din Noua Zeelanda Linden Leaves

Brandul Linden Leaves participa la Targ penru viata sanatoasa

Vino la Targul pentru viata sanatoasa organizat la Sala Dalles intre 18-20 septembrie 2009, orele 10:00-18:00 si descopera produsele naturale originale din Noua Zeelanda.

Povestea Linden Leaves a inceput in 1995 cand a fost infiintata compania in South Island din Noua Zeelanda de catre Brigit Blair.

Brigit a inceput crearea companiei Linden Leaves dupa ce a petrecut un timp in viata contemporana destul de agitata si a realizat ca momentele de relaxare sunt necesare facand un ritual din imbaiere.

Linden Leaves a continuat sa se inspire din dorinta de a savura ritualul zilnic de imbaiere si a creat o linie de cosmetice naturale speciale pentru a induce o stare de bine si rasfat pentru suflet.

Va oferim produsele noastre create special pentru putinele momentele de liniste sufleteasca intr-o
viata cotidiana agitata.

Ne mandrim ca produsele noastre sunt create in Noua Zeelanda la cele mai inalte standarde internationale, unde Linden Leaves combina cele mai bune ingrediente locale cu atmosfera si farmecul vietii pure din Noua Zeelanda.

Cu ingrediente pure si atentie exacta catre detaliu imbinam natura cu stiinta si cream produse cosmetice naturale de ingrijire a corpului pentru hranirea pielii si incantarea sufletului. Cosmeticele Linden Leaves sunt produse naturale, nu sunt organice 100%, insa unele game contin ingrediente organice, fara conservanti si parabeni.

Linden Leaves este de asemenea prezent in mari magazine din Noua Zeelanda, dar si in intreaga lume.

In perioada desfasurarii evenimentului beneficiati de o reducere de 15% la toate produsele expuse, bonusuri si alte surprize placute.

Va asteptam cu drag!

Despre Linden Leaves Romania

Professional Beauty Care este o companie specializata in importul si distributia de produse cosmetice pentru ingrijirea parului si corpului ce apartin brandurilor renumite in intreaga lume, importand pana in prezent BIO IONIC din Statele Unite, Los Angeles, LINDEN LEAVES din Noua Zeelanda, Cottons Australia - absorbante si tampoane din bumbac organic, Fields Organics din Statele Unite - produse organice pentru familii cu bebelusi.

Professional Beauty Care se adreseaza tuturor saloanelor de coafura si infrumusetare din Romania, care isi respecta clientele si care doresc o diversificare a serviciilor, de ultima ora. De asemenea, toate centrele SPA, marile lanturi de farmacii, marile hoteluri, cluburile sportive si de agrement sunt in atentia companiei noastre, deoarece aducem diverse propuneri de colaborare implementate cu succes in toata lumea.
Ne-am indreptat atentia catre produsele organice atat cosmetice cat si de intretinere, igiena intima, deoarece credem intr-o viata mai sanatoasa si un viitor mai bun alegand sa fii 'verde'.
Corina Chelu
Professional Beauty Care

info@lindenleaves.ro