Cadouri aurite de Craciun

BUCURESTI - 16 decembrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Oferiti celor dragi cadouri de la Linden Leaves

Cadouri aurite de Craciun

Pentru acest Craciun compania de cosmetice din Noua Zeelanda v-a pregatit cateva seturi de cadouri deosebite pentru femeile moderne si pretentioase.

Gama Gold cu aur pur de 23 kt s-a dovedit a fi cea mai solicitata de femeile din Romania, acestea descoperind efectele benefice ale aurului pur in cosmetica. De aceea Linden Leaves a creat setul Gold Duo ce contine o pudra fina stralucitoare pentru corp, fata si par si sprayul revigorant cu fulgi de aur. Aceste produse nu trebuie sa lipseasca din poseta unei femei de la nicio petrecere, fiind absolut necesare pentru o stralucire desavarsita.

Setul Petite Gift contine un ulei natural de corp cu citrice, lavanda, nerolli sau trandafir, un tratament pentru maini si unghii si un saculet din organza cu sare de baie natural de pe coasta Oceanului Pacific. Cadoul poate fi oferit si barbatilor pretentiosi si atenti cu trupul lor.

Va sugeram si alte cadouri pentru aceste sarbatori si nu trebuie sa le ratati astfel vizitati magazinul nostru online www.lindenleaves.ro, ssectiunea Cadouri si alegeti ce va place. In luna decembrie, ambalajul, personalizarea cadoului si transportul va sunt oferite GRATUIT.

Toate produsele Linden Leaves sunt naturale si fabricate in Noua Zeelanda.Despre Linden Leaves Romania

Professional Beauty Care este o companie specializata in importul si distributia de produse cosmetice pentru ingrijirea parului si corpului ce apartin brandurilor renumite in intreaga lume, importand pana in prezent BIO IONIC din Statele Unite, Los Angeles si LINDEN LEAVES din Noua Zeelanda, Christchurch.
Scopul companiei noastre este de a indemna femeile din Romania sa se ingrijeasca corect, sa beneficieze de momente de relaxare si liniste, pentru ca in final sa fie multumite de rezultatul folosirii produselor aduse special pentru ele.
Professional Beauty Care se adreseaza tuturor saloanelor de coafura si infrumusetare din Romania, care isi respecta clientele si care doresc o diversificare a serviciilor, de ultima ora. De asemenea, toate centrele SPA, marile lanturi de farmacii, marile hoteluri, cluburile sportive si de agrement sunt in atentia companiei noastre, deoarece aducem diverse propuneri de colaborare implementate cu succes in toata lumea.
Corina Chelu
PR Linden Leaves Romania
info@lindenleaves.ro