Cadouri Linden Leaves de ziua indragostitilor, ziua martisorului si ziua femeii

BUCURESTI - 2 februarie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Nu stii ce cadou sa oferi persoanei dragi? Linden Leaves iti propune cateva solutii.

Cadouri Linden Leaves de ziua indragostitilor, ziua martisorului si ziua femeii

Produsele Linden Leaves sunt create pentru femeile moderne, pretentioase si care doresc sa isi rasfete trupul si sufletul.

Iata doar doua variante de cadouri:

- aromatherapy synergy memories - contine un ulei de corp memories, cu un fir de trandafir in interior,
un tratament pentru maini si unghii herbalist si un sapun lichid cu chiparos si frunze de maslin

- gold duo - este un cadou cu doua produse ce nu trebuie sa lipseasca niciunei femei.
Cadoul contine un spray revigorant pentru fata cu foite de aur de 23 kt, ce poate fi folosit ca baza pentru machiaj sau pentru fixarea acestuia,
insa are rol principal racoritor si o pudra stralucitoare pentru fata, corp si par, fina si subtila, ideala pentru petreceri.

Alte variante de cadouri pot fi vizualizate in magazinul nostru online, iar trasnportul, amabalarea si personalizarea sunt gratuite in lunile februarie si martie.

Toate produsele Linden Leaves sunt naturale, cu ingrediente internationale si locale din Noua Zeelanda, iar indemnul este sa iti rasfeti pielea ingrijind-o cu produse deosebite.

Despre Linden Leaves Romania

Professional Beauty Care este o companie specializata in importul si distributia de produse cosmetice pentru ingrijirea parului si corpului ce apartin brandurilor renumite in intreaga lume, importand pana in prezent BIO IONIC din Statele Unite, Los Angeles si LINDEN LEAVES din Noua Zeelanda, Christchurch.
Scopul companiei noastre este de a indemna femeile din Romania sa se ingrijeasca corect, sa beneficieze de momente de relaxare si liniste, pentru ca in final sa fie multumite de rezultatul folosirii produselor aduse special pentru ele.
Professional Beauty Care se adreseaza tuturor saloanelor de coafura si infrumusetare din Romania, care isi respecta clientele si care doresc o diversificare a serviciilor, de ultima ora. De asemenea, toate centrele SPA, marile lanturi de farmacii, marile hoteluri, cluburile sportive si de agrement sunt in atentia companiei noastre, deoarece aducem diverse propuneri de colaborare implementate cu succes in toata lumea.
Corina Chelu
PR Manager
0722 552 336
info@lindenleaves.ro