Demonstratie epilare cu zahar la congresul Estetika&Wellness 2010

BUCURESTI - 5 martie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Prezentarea metodei si demonstratie epilare cu zahar

Demonstratie epilare cu zahar la congresul Estetika&Wellness 2010

Bucuresti, sambata 6 martie, orele 12,40, Sala Palatului - Compania Alexandria Professional este prezenta in Romania prin distribuitorul LaBella Vi la congresul Estetika&Wellness 2010 si va invita sa aflati care sunt avantajele epilarii cu zahar si de ce este aceasta metoda diferita de alte metode traditionale de epilare.

Epilarea cu zahar se realizeaza in Romania doar in Salonul Organic Ever Green din Bucuresti de catre specialisti special instruiti in strainatate pentru realizarea acestei metode foarte eficiente!

Va asteptam cu drag sa participati la aceasta demonstratie si sa va raspundem tuturor intrebarilor, fiind convinsi ca veti dori sa incercati aceasta metoda in salonul nostru organic!

Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul http://salonorganic.ro/servicii/epilare-cu-zahar

Telefon: 0722 552 336

Despre Linden Leaves Romania

Professional Beauty Care este o companie specializata in importul si distributia de produse cosmetice pentru ingrijirea parului si corpului ce apartin brandurilor renumite in intreaga lume, importand pana in prezent BIO IONIC din Statele Unite, Los Angeles, LINDEN LEAVES din Noua Zeelanda, Cottons Australia - absorbante si tampoane din bumbac organic, Organic Color Systems - UK, Bella Lucce - SUA, Zoya - SUA, Suncoat Canada, Alexandria Professional - SUA, Woodsprite Organic Body - SUA.

Professional Beauty Care se adreseaza tuturor saloanelor de coafura si infrumusetare din Romania, care isi respecta clientele si care doresc o diversificare a serviciilor, de ultima ora. De asemenea, toate centrele SPA, marile lanturi de farmacii, marile hoteluri, cluburile sportive si de agrement sunt in atentia companiei noastre, deoarece aducem diverse propuneri de colaborare implementate cu succes in toata lumea.
Ne-am indreptat atentia catre produsele organice atat cosmetice cat si de intretinere, igiena intima, deoarece credem intr-o viata mai sanatoasa si un viitor mai bun alegand sa fii \\\\\\\'verde\\\\\\\'.
Corina Chelu
Professional Beauty Care SRL
0722 552 336
office@salonorganic.ro