Salon de frumusete organic EverGreen

BUCURESTI - 4 decembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

S-a deschis in Bucuresti primul salon de frumusete complet organic.

Salon de frumusete organic EverGreen

Salonul EverGreen este un salon de frumusete cu concept integral organic ce se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc sa fie frumoase, dar si sanatoase.

In salonul nostru veti gasi servicii de coafura, cosmetica, manichiura si pedichiura, dar si un mic magazin de produse organice pentru intreaga familie.

Pentru coafura am ales cea mai buna vopsea organica profesionala din lume, Organic Color Systems, iar produsele de ingrjire, tratament sunt de asemenea organice. Pentru styling am ales produsele profesionale Suncoat pe baza de zahar.

Pentru cosmetica oferim epilarea cu zahar Alexandria Professional, cea mai eficienta si igienica epilare de pana acum, deloc dureroasa si naturala. Tratamentele cosmetice se realizeaza numai cu produse 100% organice Woodsprite Organic Bodycare, toate produse manual in Statele Unite.

Pentru manichiura si pedichiura am adus lacuri de unghii Zoya, fara toluen, DBP si formaldehida, alaturi de lacurile de unghii de la Suncoat pentru fetite, cu compozitie 70 % apa. Pentru tratamentele spa maini si picioare folosim doar produsele organice Bella Lucce, din Statele Unite, atat de apreciate pentru efectul lor de relaxare, hidratare.

In salonul organic EverGreen poti veni sa te relaxezi, sa sorbi un ceai organic si sa te bucuri de toate aceste produse minunate pe care le-am ales cu mare grija pentru voi.

De sarbatori am pregatit vouchere cadou pentru cei dragi!

Va asteptam cu drag!

Salon EverGreen Bucuresti
Calea Calarasilor, nr. 176, bl. 59, sc. C, ap. 3, sector 3 - reper Universitatea Hyperion
Programari la telefon: 0722 552 336

Despre Linden Leaves Romania

Professional Beauty Care este o companie specializata in importul si distributia de produse cosmetice pentru ingrijirea parului si corpului ce apartin brandurilor renumite in intreaga lume, importand pana in prezent BIO IONIC din Statele Unite, Los Angeles, LINDEN LEAVES din Noua Zeelanda, Cottons Australia - absorbante si tampoane din bumbac organic, Fields Organics din Statele Unite - produse organice pentru familii cu bebelusi, Organic Color Systems, Bella Lucce, Zoya, Suncoat, Alexandria Professional.

Professional Beauty Care se adreseaza tuturor saloanelor de coafura si infrumusetare din Romania, care isi respecta clientele si care doresc o diversificare a serviciilor, de ultima ora. De asemenea, toate centrele SPA, marile lanturi de farmacii, marile hoteluri, cluburile sportive si de agrement sunt in atentia companiei noastre, deoarece aducem diverse propuneri de colaborare implementate cu succes in toata lumea.
Ne-am indreptat atentia catre produsele organice atat cosmetice cat si de intretinere, igiena intima, deoarece credem intr-o viata mai sanatoasa si un viitor mai bun alegand sa fii \'verde\'.
Corina Chelu
0722 552 336
office@salonorganic.ro