Salonul organic de frumusete EverGreen primul din Romania!

BUCURESTI - 27 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Motto-ul nostru: fii frumoasa si sanatoasa!

Salonul organic de frumusete EverGreen primul din Romania!

Salonul organic Ever Green este un concept integral organic, unde poti beneficia de tratamente exclusiv bio incepand de la tratamente cosmetice faciale pentru diverse necesitati si tratamente corporale pentru slabit, remodelare, anticelulitice, epilare cu zahar foarte sanatoasa si igienica, manichiura si pedichiura cu lacuri si dizolvanti naturali.

In salonul nostru te vei bucura de toate beneficiile naturii prin produsele cosmetice organice profesionale atent selectionate din diverse continente, vei putea sa te relaxezi cateva ore alaturi de un ceai organic de calitate si in aroma placuta a parfumurilor naturale de menta salbatica!

OFERTA DE SFANTUL VALENTIN:

Manichiura simpla cu lacuri naturale si modele cu inimioare si mesaje de dragoste;
Pedichiura spa cu ciocolata peruviana sau cafea arabica, un deliciu pentru picioarele obosite, dar si pentru incantarea simturilor in timpul sezonului rece;
Tratament facial de hidratare intensiva cu produse pe baza de dovleac.
BONUS - un cadou organic
PRET OFERTA - 200 LEI* numai cu programare

Va asteptam cu mare drag!

Despre Linden Leaves Romania

Professional Beauty Care este o companie specializata in importul si distributia de produse cosmetice pentru ingrijirea parului si corpului ce apartin brandurilor renumite in intreaga lume, importand pana in prezent BIO IONIC din Statele Unite, Los Angeles, LINDEN LEAVES din Noua Zeelanda, Cottons Australia - absorbante si tampoane din bumbac organic, Organic Color Systems - UK, Bella Lucce - SUA, Zoya - SUA, Suncoat Canada, Alexandria Professional - SUA, Woodsprite Organic Body - SUA.

Professional Beauty Care se adreseaza tuturor saloanelor de coafura si infrumusetare din Romania, care isi respecta clientele si care doresc o diversificare a serviciilor, de ultima ora. De asemenea, toate centrele SPA, marile lanturi de farmacii, marile hoteluri, cluburile sportive si de agrement sunt in atentia companiei noastre, deoarece aducem diverse propuneri de colaborare implementate cu succes in toata lumea.
Ne-am indreptat atentia catre produsele organice atat cosmetice cat si de intretinere, igiena intima, deoarece credem intr-o viata mai sanatoasa si un viitor mai bun alegand sa fii \\\'verde\\\'.
Corina Chelu
Salon Organic Ever Green
0722 552 336

office@salonorganic.ro