Deschidem noi orizonturi, deschidem Asia

Timisoara - 5 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Românii pot învăţa mai uşor araba , coreeana sau japoneza , fiindcă Editura Linghea a lansat gama de ghiduri de conversaţie utile în călătorii sau la cursuri.

Călătoreşti în Asia? Îţi facem noi bagajul de cunoştinţe!

Călătoreşti în Asia? Îţi facem noi bagajul de cunoştinţe!

Cele trei titluri noi, împreună cu ghidul de limba chineză (2012), sunt ideale pentru călătorii şi concedii în Asia , dar şi la cursuri de limbi străine.

„Apariţia simultană a acestor titluri reprezintă un efort editorial remarcabil pentru piaţa de carte din România, poate chiar unic. Într-adevăr deschidem Asia, pentru că pe lângă frazele uzuale şi dicţionarele bilingve, ghidurile abordează şi aspecte culturale, oferind recomandări importante, care să îi asigure o călătorie reuşită fiecărui român”, afirmă Petr Ondrášek, administratorul Linghea România.

DESCHIDEM ASIA

Fiecare ghid cuprinde 2 600 de propoziţii şi fraze uzuale cu transcriere fonetică, dicţionare cu 6 000 de cuvinte-titlu, capitole cu elemente de gramatică şi informaţii utile precum numere de telefon pentru situaţii neprevăzute, transport în comun, recomandări privind cumpărăturile, comportamentul sau cazarea în ţările arabe, Coreea de Sud, Japonia şi China. Pagini extrase din fiecare volum pot fi consultate gratuit, pe site-ul editurii.

Ghidurile de arabă, japoneză, coreeană şi chineză sunt disponibile în librăriile din toată ţara, în magazinele online şi pe site-ul www.linghea.ro şi pot fi achiziţionate la preţul de 39,90 lei fiecare. 

Despre Linghea

Linghea România are sediul în Timişoara şi este responsabilă de apariţia în librăriile din toată ţara a unui număr impresionant de titluri: dicţionare şcolare, de buzunar sau electronice, volume de gramatică şi ghiduri de conversaţie.
Linghea este varianta românească a Lingea s.r.o, firmă care dezvoltă aplicații lingvistice și realizează propriile titluri încă din 1997 în calitate de firmă de software, editură și agenție de traduceri. Activează în Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România și oferă aproximativ 400 de titluri de dicționare în format clasic, de carte.

De asemenea, se numără printre cei mai importanți furnizori de tehnologie lingvistică și este partener al editurilor de renume mondial HarperCollins Publishers, Pearson Education, Oxford University Press, Robert etc. Aplicațiile marca Lingea sunt folosite de clienți din Europa, SUA, Brazilia, Mexic, China și Coreea.

CONTACT
Adresa: Str. Memorandului nr. 21, Timişoara
Laura Guţu | laura@linghea.ro | tel. 0356 71 12 11
linghea.ro | facebook.com/Linghea | dictionare.linghea.ro