Învaţă franceza isteţ, cu Linghea

Timisoara - 7 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pasionaţii de limba franceză au acum la îndemână un instrument cu adevărat isteţ de învăţare a limbii franceze. Dicţionarul nostru nou-nouţ francez-român şi român-francez se adresează în primul rând elevilor şi studenţilor, începători sau avansaţi, fiind de un real folos la şcoală, la cursurile de limbi străine sau acasă.

Dicţionarele Linghea, acum în librării din întreaga ţară

Dicţionarele Linghea, acum în librării din întreaga ţară

Am ales atent cuvintele-titlu, sensurile şi traducerile pentru a vă ajuta să găsiţi în ambele limbi cuvintele cele mai uzuale din limba scrisă şi vorbită, pornind de la dicţionare explicative prestigioase precum Petit Robert, Petit Larousse sau Hachette Encyclopédique.

De ce aţi alege dicţionarul nostru? Datorită accesibilităţii, utilităţii reale a cuvintelor folosite şi a accentului pus pe comunicarea activă. 

Mai mult de-atât, cuvintele-titlu şi expresiile sunt însoţite de explicaţii utile, de observaţii practice şi de exemple relevante, care vă vor ajuta să alegeţi întotdeauna sensul corect în funcţie de context.  În plus, prezentarea bine structurată a gramaticii limbii franceze şi ghidul de conversaţie anexat fac din dicţionarul nostru un ajutor important şi mai ales isteţ.

Despre Linghea

Editura Linghea, cu sediul principal la Brno (Cehia) şi filiale în cinci ţări europene, are peste 15 ani de experienţă în dezvoltarea tehnologiei instrumentelor lingvistice.
Mai multe detalii pe: www.linghea.ro.
Contactaţi-ne pentru comenzi şi informaţii la adresa de e-mail info@linghea.ro, sau la sediul Editurii Linghea din Timişoara, str. Memorandului nr. 21 (tel. 0356 71 12 11).