LINIILE AERIENE ANTON - Cel mai mic atelier de publicitate cu cele mai mari aspiratii

BUCURESTI - 29 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

“Creativitate! Asta-i cuvantul de ordine!
'Creativitatea inseamna diferentiere. Diferentiere inseamna victorie pe piata” Mihai Anton - Capitan

Incepand din anul 2005 functioneaza atelierul de publicitate “Liniile Aeriene Anton”.
Ca urmare a fuziunii cu S.C. “CUCII Media” atelierul si-a marit gama de servicii, oferind tot ce-si poate dori un client, a carui afacere are nevoie de publicitate. Asta inseamna ca incepand cu imaginea corporativa, logo, carti de vizita, foi cu antet, plicuri, cd-uri, toate intr-o abordare si realizare grafica unitara si care sa reflecte startegia brandului si pana la creatie pentru spoturi video si audio, acest mic atelier este practic la nivelul celor mai mari agentii de pe piata romaneasca si internationala. Din punct de vedere al creativitatii nu exista limite in afara de cele impuse de client sau de diversele stategii la care se adapteaza orice alta agentie. Unde se vede insa o diferenta imensa, este la flexibilitate si la varietatea de solutii oferite de “Liniile Aeriene Anton” fata de oricare dintre competitorii ei. In ce consta diferenat aceasta majora? In faptul ca exista o solutie pentru orice nevoie expresa declarata de client.
Nimic spectaculos la prima vedere, insa la o privire mai atenta se poate descifra mesajul lor. Si asta s-ar putea traduce prin caracterul deschis cu care abordeaza fiecare client. Incearca sa le ofere ceea ce au nevoie fara sa-i incarce cu inutilitati atat pe planul comunicarii cat si pe planul investitiei, dorind sa arate de fapt ca pentru “Liniile Aeriene Anton” prioritatea o are brandul iar restul vine pentru a-i oferi conditiile optime de derulare ale campaniei de comunicare. “Cum sa lucrezi bine altfel decat cu zambetul pe buze?” spun membrii echipajului. Orice criza este o oportunitate pentru gasirea celor mai eficiente solutii. Orice conflict se poate rezolva si sa incerci sa ascunzi realitatile colaborarilor dintre agentii si clienti este doar o manevra trista si o prelungire a agoniei in care se afla publicitatea, efect care se resimte direct asupra marcii.
Prin urmare daca-i doriti brandului dumneavoastra o “calatorie” cat mai sigura si cat mai eficienta alegeti “Liniile Aeriene Anton”!

Despre LINIILE AERIENE ANTON

LINIILE AERIENE ANTON - full service agency
Calea Victoriei 39A, et.4, cam.405, Bucuresti
Tel: 0744237090

Laura Dumitru
Account Executive
0722500023
dumlaura@yahoo.com