10 invitatii gratuite la Conferintele Nationale de E-Commerce GPeC 2012

BUCURESTI - 27 aprilie 2012

Comunicat tip General in Internet

Pe 8 si 9 Mai 2012, cea de a VII-a editie a Galei Premiilor eCommerce organizeaza, la Bucuresti, in cadrul Crystal Palace Ballrooms, Conferintele Nationale de E-Commerce – 2 zile de dezbateri publice, keynote speeches si workshop-uri pe subiectele de actualitate din comertul online. Accesul la Conferinte este deschis tuturor celor interesati de domeniu, taxa de participare fiind de 350 lei/persoana (TVA inclus) pentru cele 2 zile, dar organizatorii ofera si 10 invitatii gratuite pentru cei avizi de informatie care isi doresc, cu adevarat, sa participe la eveniment.

Organizatorii GPeC 2012 pun la dispozitie 10 invitatii gratuite pentru Conferintele Nationale de E-Commerce din 8 si 9 Mai 2012, desfasurate la Crystal Palace Ballrooms, in Bucuresti.

Conferintele Nationale de E-Commerce din 8 si 9 Mai 2012 reunesc aproape 30 de speakeri de renume atat internationali, cat si autohtoni – in ordine alfabetica: Andrei Radu (GPeC); Calin Fusu (Zumzi); Catalin Cretu (VISA Europe); Catalin Stroe (FAN Courier); Cristian China Birta (Blogal Initiative); Cristian Herghelegiu (PayU); Cristian Ignat (specialist Google AdWords); Dan Bulucea (Google Romania); Dana Iorga; (IT&S si Koyos.ro); Daniel Enescu (Daedalus Millward Brown); Dorin Boerescu (2Parale); Gabriel Ghita (MasterCard Europe); Gabriel Rusu (BestKids.ro); Gabriela Chesaru (Buburuza.ro); Gary R. Beal (BlueClaw Media); Ionut Munteanu (WebDigital); Ionut Oprea (StandOut); Jerzy Warchalowski (Google Polonia); Liviu Taloi (SiteAudit); Marin Mitroi (RomCard); Marius Buiculescu (ATIP Design); Marius Ghenea (FIT Distribution); Mihai Patrascu (evoMAG.ro); Mihai Secasiu (WomSend); Mircea Scarlatescu (123Flori.ro); Mugur Frunzetti (Floria.ro); Robert Anghel (Orange Romania); Sorin Manica (Allegro Group).

Prima zi a Conferintelor (8 Mai 2012) este structurata din dezbateri publice si keynote speeches, iar a doua zi (9 Mai 2012) este rezervata pentru 8 workshop-uri desfasurate in paralel si modulul “E-Commerce Zone” - o serie de intalniri de business 1 la 1 intre participanti si furnizorii de solutii si servicii e-commerce.

In cele doua zile vor fi dezbatute teme de larg interes precum: Situatia Pietei de Comert Electronic, Plati Online, SEO, Analytics, AdWords, Social Media, Usability, Optimizarea Conversiilor, Marketing Afiliat, E-Mail Marketing si Tehnici de Vanzare si Fidelizare a Clientilor.

Accesul la Conferinte si Workshop-uri costa 350 de lei/persoana (TVA inclus) pentru ambele zile, in timp ce accesul la modulul E-Commerce Zone din ziua de 9 Mai intre orele 15.30-19.30, este gratuit pentru toti cei interesati, cu conditia de a se inscrie printr-un simplu e-mail la office@link2ec.ro, cu subiectul “Participare doar la E-Commerce Zone” si sa isi lase cateva informatii de contact (nume, companie, functie, adresa de e-mail, nr. de telefon).  

Pe de alta parte, organizatorii GPeC 2012 pun la dispozitie 10 invitatii gratuite care permit accesul la toate modulele din cele 2 zile, celor care isi doresc cu adevarat sa fie prezenti si isi motiveaza cat mai bine solicitarea.

“Ne-am dorit dintotdeauna sa facilitam accesul celor care sunt interesati de comertul electronic. De aceea, oferim 10 invitatii gratuite pentru persoanele care vor sa se intalneasca cu specialistii pietei si, mai ales, vor sa primeasca informatii de calitate in cadrul Conferintelor Nationale de E-Commerce din 8 si 9 mai”, declara Andrei Radu, organizatorul Galei Premiilor eCommerce. “Ne rezervam, insa, dreptul de a acorda invitatiile doar celor care isi motiveaza cat mai bine intentia de participare – pentru ca ne dorim in sala oameni, cu adevarat, interesati”, adauga Radu.

Potrivit organizatorilor, cei interesati pot trimite un e-mail la office@link2ec.ro cu subiectul “Imi doresc o invitatie gratuita la Conferintele Nationale de E-Commerce” in care sa isi motiveze cat mai bine solicitarea, pana pe data de 3 Mai 2012 inclusiv.

Nu in ultimul rand, organizatorii GPeC 2012 tin sa precizeze ca jurnalistii interesati de stadiul actual al pietei de comert electronic, cat si de realizarea de interviuri si materiale cu speakerii de renume prezenti la eveniment, sunt invitati sa participe – evident gratuit, doar confirmand prezenta lor in prealabil pe e-mail la office@link2ec.ro

Pentru mai multe informatii despre speakeri si agenda Conferintelor pentru cele 2 zile, puteti vizita website-ul Galei la www.gpec.ro, sectiunea Conferinte.