Doar 1 zi pana la Gala Premiilor eCommerce 2012!

BUCURESTI - 29 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Maine, 30 octombrie 2012, la Crystal Palace Ballrooms din Bucuresti are loc cea de-a 7-a editie a Galei Premiilor eCommerce (GPeC), cel mai important eveniment de comert electronic din Romania. Dupa 6 luni de competitie acerba, a sosit in sfarsit momentul in care se vor inmana trofeele pentru cele mai bune magazine ale anului in comertul online, cele mai bune banci procesatoare de plati si cei mai buni furnizori de servicii si solutii dedicate industriei de e-commerce locale.

Know-how si un adevarat show de e-commerce

Festivitatea de Premiere a magazinelor anului va fi precedata de Conferinta GPeC, care incepe la ora 13:00, unde nume sonore ale industriei online vor aborda subiecte precum viitorul e-commerce-ului, mobile commerce, neuromarketing si alte tendinte locale si internationale. Printre principalii speakeri ai evenimentului se numara Catalin Cretu (Country Manager VISA Europe), Grzegorz Wojcik (Head of Corporate Relations Naspers/Allegro Group), Calin Fusu (CEO Zumzi.ro), Ana Iorga (Founder BuyerBrain), Silvia Tanase (Director Comercial Cronos Mobile), Andrei Radu (Founder & CEO GPeC), Bogdan Manolea (Owner Legi-Internet.ro) si Liviu Taloi (CEO SiteAudit.ro).

Tot in cadrul conferintei GPeC, juriul competitiei (format din 18 specialisti in comert electronic) va prezenta concluziile centrale reiesite in urma analizarii magazinelor online intrate in competitie, oferind publicului GPeC 2012 studii de caz concrete. De asemenea, vor fi facute publice rezultatele sondajului “Voice of Customer”, unde utilizatorii magazinelor online participante la cercetare si-au oferit opiniile si sugestiile despre acestea.

In plus, in acest an organizatorii promit un adevarat show de e-commerce, in care know-how-ul de cel mai inalt nivel se va imbina cu clipe de divertisment precum tango, pantomina si un moment special oferit de Dan Puric.

Potrivit organizatorilor, desi deadline-ul de confirmare a participarii fusese stabilit pentru astazi, inscrierile s-au incheiat inca de sambata, 27 octombrie, datorita numarului mare de solicitari. “Pe de o parte, ne bucuram ca Gala Premiilor eCommerce este de maxim interes pentru piata – pe de alta parte, ne pare rau ca nu mai avem locuri disponibile pentru cei care inca ne solicita invitatii”, spune Andrei Radu, organizatorul GPeC. “Le multumesc participantilor pentru dorinta de a fi alaturi de noi si sper sa petreaca o jumatate de zi excelenta in compania noastra”, adauga Radu.

Cea de a VII-a editie a Galei Premiilor eCommerce se desfasoara marti, 30 octombrie 2012, incepand cu ora 13.00. Agenda completa a evenimentului poate fi consultata la: http://www.gpec.ro/decernarea-premiilor/premiile-gpec-2012

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/link-magazine/doar-1-zi-pana-la-gala-premiilor-ecommerce-2012