ROMNET se implica in ”online-ul social”

BUCURESTI - 20 aprilie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

ROMNET sprijina Fundatia Renasterea in cauza prevenirii cancerului de san si a cancerului de col uterin

Agentia de comunicare online ROMNET a relansat site-ul www.fundatiarenasterea.ro. Fundatia Renasterea pentru Educatie, Sanatate si Cultura a fost infiintata in anul 2001. Scopul ONG-ului este sa aduca in atentia publicului din Romania o problema cu implicatii majore in viata femeilor: cancerul de san si cancerul de col uterin.

”Ne-am implicat in realizarea acestui proiect din dorinta de a oferi sprijin celor care sustin o problema importanta in dinamica societatii contemporane. Experienta noastra in zona comunicarii medicale este solida, astfel am considerat oportun sa ne asumam o cauza sociala tocmai in aceasta directie” declara Mariuca Tocae, Account Manager la ROMNET.

”S-a dorit in primul rand crearea unei noi interfete, cu un design elegant, in culori calde, pastelate si nu in ultimul rand o accesibilitate sporita a continutului” declara Mariuca Tocae. Informatiile au fost restructurate si s-a pus accent pe continutul educativ, pe importanta vitala acordata cunoasterii cauzelor si profilaxiei acestor afectiuni. ”Am urmarit evidentierea solutiilor concrete de suport puse la dispozitia celor interesati de aceasta zona, prin proiectele realizate de fundatie de la infiintare pana in prezent” spune Mariuca Tocae.

Continutul site-ului este in primul rand educativ, cu scopul declarat de a instrui publicul feminin in prevenirea aparitiei cancerului de san sau a cancerului de col uterin.

Echipa care a lucrat pentru www.fundatiarenasterea.ro a fost coordonata de Mariuca Tocae si Rocsana Marin client service, Razvan Forsea – senior web designer si Mirela Chituc – senior web developer.


Despre ROMNET
ROMNET este o agentie web specializata in strategii de comunicare si marketing online, prezenta pe piata inca de la inceputul activitatii pe web-ul romanesc, in urma cu 10 ani. Portofoliul ROMNET numara proiecte de succes pentru branduri internationale si romanesti precum: Bechtel, Electrolux, Expotek, Holcim, Renault, Nissan, Staer, Torrex Chiesi, Volvo.


Despre Links Corporate & Branding Communications

Pentru informatii suplimentare despre ROMNET vizitati www.romnet.ro
www.romnet.ro
stefan.alexiu@linkspr.ro