live-op

Comunicate de presa si evenimente pe tema live-op

 • live-op. Unul din cursurile de anul trecut, Motion and Emotion - un curs despre Digital Smile Design, comunicare vizuala si crearea de impact emotional.

  live-op

  Timisoara, Timis - 22 ianuarie 2014

  Comunicat de Dentcof

  Un proiect pilot de educatie dentara, care aduce anual medici dentisti si tehnicieni din toata lumea la cursuri si work-shopuri in Romania. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cursuri , masterclass , work-shop , stomatologie , implanturi dentare , estetica dentara , dentcof , live-op

  Vezi toate comunicatele de presa despre live-op

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul live-op.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la live-op. Informatiile despre live-op cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul live-op, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la live-op, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.