Chrysta Bell revine in concert la Bucuresti, in turneul Feels Like Love

BUCURESTI - 28 martie 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Artista americana Chrysta Bell, muza lui David Lynch, revine in concert la Bucuresti – joi, 4 aprilie, de la ora 21, la Control Club – cu un nou show si un nou album, Feels Like Love. Biletele sunt disponibile prin Eventbook.ro.

Actrita si cantareata deopotriva, Chrysta Bell este cunoscuta publicului din Romania atat prin colaborarile muzicale cu David Lynch, cat si in rolul agentei FBI Tamara Preston, din cel mai recent sezon al serialului de televiziune Twin Peaks. In primavara acestui an, Chrysta Bell lanseaza al patrulea album de studio, Feels Like Love, un disc cu influente new wave, post punk si disco.

poster Chrysta Bell

Chrysta Bell looks like a dream and Chrysta Bell sings like a dream. And the dream is coming true.

David Lynch

Chrysta Bell arata si canta ca intr-un vis devenit realitate”, spune David Lynch. Inca din copilarie, artista si-a cultivat pasiunea pentru actorie si muzica, fiind descoperita de Lynch pe vremea cand facea parte din formatia de swing jazz 8½ Souvenirs, din Austin, Texas.

De atunci, Chrysta Bell a lansat un album solo de succes, This Train (2011) si un EP, Somewhere in the Nowhere (2016), ambele scrise si produse in colaborare cu David Lynch, si a sustinut turnee in 33 de tari, alaturi de trupa sa, formata din Christopher Smart (chitara bas), Jon Sanchez (chitara) si Jayson Altman (tobe).

Poate cel mai cunoscut produs al colaborarii longevive si prolifice dintre Chrysta Bell si David Lynch este piesa Polish Poem, ce acompaniaza scenele de final din capodopera suprarealista Inland Empire. „Prima data cand am vazut-o pe scena, am asemanat-o cu o fiinta extraterestra. Cel mai frumos extraterestru in viata”, spune Lynch despre Chrysta Bell. „Nu numai ca este o artista desavarsita, dar are si o intuitie deosebita de a exprima o anumita stare de spirit, pentru a crea o melodie impresionanta.”

In 2017, a urmat We Dissolve, produs de John Parish (colaborator PJ Harvey si laureat Mercury Prize), album ce s-a bucurat de aprecierea publicului si criticilor muzicali deopotriva.

In primavara acestui an, Chrysta Bell revine cu un nou album de studio, Feels Like Love, ce va fi lansat pe 5 aprilie, la propria casa de discuri, Meta Hari. Noul disc exploreaza un sound dark, cu influente new wave, post punk si disco. In cadrul turneului international Feels Like Love, artista va concerta si in Romania: joi, 4 aprilie la Bucuresti, la Control Club si vineri, 5 aprilie, in Cluj-Napoca, la Form Space.

Sensual, ethereal… like a nightclub act from a shadow dimension, one that’s glamorous and sexy but also on the cusp of cosmic chaos. – Wall Street Journal

“Like Lana Del Rey singing the songs of Serge Gainsbourg.” – NME

Concertul Chrysta Bell de la Bucuresti este organizat de Control Club si Liveland.

Facebook event

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 50 de lei, online prin Eventbook.ro sau de la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4) si partenerii Eventbook: http://eventbook.ro/partners.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/liveland1/chrysta-bell-revine-in-concert-la-bucuresti-in-turneul-feels-like-love