Detalii si reguli de acces pentru cine-concertele Philip Glass & Kronos Quartet – Dracula : Muzica si Filmul de la Bucuresti

BUCURESTI - 1 iulie 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu Philip Glass si Kronos Quartet , ce vor sustine, in premiera in Romania, cine-concertul Dracula : Muzica si Filmul, luni, 4 iulie si marti, 5 iulie, la Bucuresti, Teatrul de Vara Herastrau . Accesul publicului va fi permis de la ora 20 pana la 21.15, iar spectacolele vor incepe la 21.30. Detalii privind locul de desfasurare al evenimentelor si caile de acces sunt disponibile la: www. liveland .ro.

Detalii si reguli de acces pentru cine-concertele Philip Glass & Kronos Quartet – Dracula : Muzica si Filmul de la Bucuresti
 Un prieten vine special de la New York pentru a vedea spectacolul Dracula : Muzica si Filmul interpretat la el acasa, in Romania. 

Philip Glass

„Un prieten vine special de la New York pentru a vedea spectacolul Dracula : Muzica si Filmul interpretat la el acasa, in Romania”, a spus Philip Glass, la conferinta de presa ce a avut loc vineri, 1 iulie, la Control Club.

Prezentat de LIVELAND, cu premiera din 4 iulie sub patronajul AmCham Romania, spectacolul Dracula : Muzica si Filmul ii aduce la Bucuresti pe celebrul compozitor american nominalizat la Oscar, Philip Glass, si cvartetul de coarde Kronos Quartet, laureat la Grammy, pentru a interpreta live , sub bagheta dirijorului Michael Riesman, coloana sonora originala a filmului-cult Dracula (1931), cu Béla Lugosi in rolul principal.

Pentru a veni in sprijinul spectatorilor ce nu au reusit sa achizitioneze bilete la premiera din 4 iulie, un contingent de bilete de categoria a II-a, la pretul de 170 lei, va fi pus in vanzare in seara evenimentului, la intrare, incepand cu ora 20. Pentru spectacolul final din 5 iulie, mai sunt inca disponibile bilete la toate categoriile, online pe Eventim.ro si in reteaua Eventim.

In spatiul destinat evenimentului nu va fi permis accesul cu: bauturi si produse alimentare, sticle, bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel. In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa utilizeze pelerine de ploaie. 

In incinta Teatrului de Vara Herastrau, spectatorii vor putea achizitiona bere si bauturi racoritoare, de la barul special amenajat, iar plata se va efectua doar cu numerar.

Prezentat de LIVELAND, spectacolul Dracula : Muzica si Filmul are loc sub patronajul AmCham Romania. Sponsor principal: Transfer Rapid. Sponsori: UPC, Coca-Cola HBC Romania. Parteneri: Control Club, Alt Shift, Carturesti, Zazen/Kraftmark, Teatrul de revista „Constantin Tanase”, Five’s.

Parteneri media: Realitatea TV, EuropaFM, Cinemagia, Revista Sunete, Cinemap, Zile si nopti, Times New Roman.ro, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Romania Bucuresti FM, Ziarul Metropolis.ro, 9am.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, Urbo.ro.

Biletele pentru spectacolul Philip Glass & Kronos Quartet – Dracula : Muzica si Filmul din 5 iulie se pot achizitiona online, pe Eventim.ro, precum si in format fizic din reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti). Toate detaliile despre spectacol se gasesc la www.liveland.ro.