Lansare www.geanta.ro - genti de dama de calitate.

BUCURESTI - 27 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Geanta.ro este magazinul online de genti care se adreseaza in mod special femeilor care isi doresc sa imbine designul unic calitativ cu placerea de a face cumparaturi.

Stim ca timpul dumneavoastra este limitat,de aceea noi,Echipa Geanta.ro am simplificat procedura de livrare a produselor pentru a va reduce costurile: NOU!!! ORIUNDE in BUCURESTI,comanda se poate face si prin apelarea unui numar de telefon (numarul se afla in antetul www.geanta.ro) livrarea urmand a se face absolut GRATUIT cu PLATA LA LIVRARE sau prin transfer bancar pentru orice comanda.

Produsele prezente pe Geanta.ro sunt afisate cu ajutorul unor imagini de foarte buna calitate si descrise complet:dimensiuni,material de fabricatie si culori disponibile.

Pozele produselor sunt realizate in mod profesional,daca totusi aveti dubii in ceea ce priveste calitatea si aspectul gentilor,nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe e-mail,si un membru al echipei noastre poate veni personal sa va prezinte produsele FARA NICI UN COST.

Stiut fiind faptul ca gentile fac parte din accesoriile care au cea mai mare importanta pentru o femeie,ne-am propus sa oferim pe langa genti de seara,genti de zi,genti lucrate manual...o noua categorie,si anume genti office.Aceste genti se adreseaza femeilor dinamice si independente.Pe langa genti de dama si posete,in viitorul apropiat ne vom adresa si barbatilor prin produse specifice,genti office,genti de laptop,portofele etc. De asemenea,in curand vom deschide si o sectiune speciala pentru genti de voiaj.

Despre livrare-acasa.ro

Noi , cei care ne ocupam de geanta.ro,va anuntam ca suntem o echipa alcatuita din oameni tineri in contiua dezvoltare profesionala,capabili sa raspundem cu promptitudine comenzilor si intrebarilor dumneavoastra.

Va multumim pentru timpul acordat si va asteptam pe la noi.


Cu stima si consideratie,
Echipa Geanta.ro

www.geanta.ro
geanta_ro@yahoo.com