livresq    

Comunicate de presa si evenimente pe tema livresq

 • livresq. Editorul LIVRESQ

  livresq

  Bucuresti - 7 aprilie 2020

  Comunicat de Ascendia Design S.R.L.

  Criza cu care ne confruntăm a arătat o slăbiciune veche a sistemului educațional - adaptarea incompletă a procesului de predare la utilizarea instrumentelor digitale. Ascendia și Edu Apps încep un parteneriat strategic prin care își u ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ascendia , edu apps , livresq , scoalaviitorului , predare online

  Vezi toate comunicatele de presa despre livresq

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul livresq.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la livresq. Informatiile despre livresq cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul livresq, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la livresq, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.