Conferinta Nationala Lloyd’s Register 2011

Locul desfasurarii: Hotel Nu Ma Uita

Organizator: Lloyd's Register Romania

Conferinta Nationala Lloyd’s Register 2011

In perioada 5-7 octombrie 2011, Lloyd's Register Quality Assurance Romania organizeaza in statiunea Azuga, de pe Valea Prahovei, Conferinta Nationala Lloyd’s Register 2011. Acest eveniment, primul organizat de noi in Romania la acest nivel, va propune ca tematica „Sistemele de management integrat si managementul riscului”.

 

Misiunea noastra de peste 250 ani este sa promovam standarde inalte, operationale si de performanta, in proiectare, fabricatie, constructii, mentenanta si servicii, pentru a spori siguranta vietii si a propietatii pe mare, pe uscat sau in aer – pentru ca VIATA CONTEAZA – scopul si mottoul nostru. 

 

Din acest motiv, Siguranta, Calitatea si Educatia raman in centrul activitatilor noastre, iar reducerea riscurilor operationale este unul dintre cei trei piloni de baza ai abordarii Business Assurance a LRQA. Am constatat cu mandrie si satisfactie,  in ultimii ani, ca aceste obiective si abordari ale noastre sunt din ce in ce mai importante pentru felul in care clientii nostri fac fata presiunilor economice actuale. Lumea afacerilor s-a schimbat in ultima perioada: clientii nostri continua sa se confrunte cu provocari in domeniul financiar, dar si cu o cerinta tot mai mare de transparenta, cu responsabilitati din punct de vedere social, precum si cu identificarea de noi moduri de a isi dezvolta afacerile.

 

In acest context, ne face placere ca, in numele Lloyd’s Register Romania, sa va invitam la acest eveniment pentru a parcurge impreuna modalitatile prin care sistemele de management integrat pot lucra prin dumneavoastra si pentru dumneavoastra pentru identificarea riscurilor si initierea de actiuni care sa asigure bunul mers si dezvoltarea durabila a afacerii.

 

Prezentari ale ultimelor tendinte in domeniul sistemelor de management integrat si al managementului riscurilor, studii de caz prezentate de unii dintre clientii nostri, dar si un workshop cu aplicatii practice, reprezinta cateva dintre activitatile pe care le vom desfasura impreuna in cadrul acestui eveniment.

 

Va asteptam cu deosebita placere alaturi de noi, asigurandu-va de intreaga noastra consideratie.

 

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie on-line prin intermediul site-ului nostru www.lrqa.ro sau pe adresa de e-mail bucharest@lr.org, dar si off-line prin numerele de telefon 021-210.66.95 si 0729-994.967, sau la adresa noastra Sos. Iancului, nr. 31, et. 3, sect. 2, Bucuresti.

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer. Lloyd`s Register reprezinta in prezent 9.000 de angajati in 78 de tari si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta.

Confirmare pana la data: 22 septembrie 2011

Participare: Taxa de participare

Taguri: isolloydsisteme de managementrisc