Curs AUDITOR EXTERN ISO 9001 (IRCA) – 21 – 25 Oct / Timisoara

Timisoara - 11 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Cursuri

Lloyd`s Register Romania organizeaza in Timisoara, intre 21 – 25 Octombrie cursul ‘ AUDITOR EXTERN ISO 9001’ (inregistrat IRCA).

LRQA logo

LRQA logo

In cadrul Sesiunii de Toamna, Lloyd`s Register Romania organizeaza o noua serie Curs Auditor Extern ISO 9001 (inregistrat IRCA) in Timisoara, intre 21 – 25 Octombrie.

Acest curs se adreseaza:

- Specialistilor in domeniul calitatii care intentioneaza sa efectueze audituri in cadrul unei organizatii sau sa auditeze furnizorii acesteia

- Specialistilor care intentioneaza sa efectueze audituri in numele unui organism de certificare

- Specialistilor care efectueaza deja audituri, dar care doresc sa obtina recunoastere la nivel international

Ce veti invata?

La sfarsitul cursului veti avea cunostintele necesare pentru a:

- Intelege scopul sistemului de management al calitatii

- Explica cele 8 principii ale sistemului de management al calitatii

- Aplica cerintele ISO 9001:2008

- Planifica si conduce un audit

- Raporta un audit

- Initia activitati de urmarire a auditului 

Experienta anterioara necesara?

Nu este necesara experienta anterioara, dar cunoasterea continutului standardului ISO 9001 reprezinta un avantaj cu privire la eficacitatea acumularii de cunostinte si aptitudini pe parcursul cursului.

Servicii incluse:

1. Suport de curs

2. Diploma:- in cazul absolvirii examenului final - Certificat de absolvire- in cazul neabsolvirii examenului final - Certificat de participare (cu posibilitatea de a relua ulterior examenul fara nici un cost suplimentar)

3. Masa de pranz

Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management. LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 50 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

Portofoliul LRQA Romania acopera:

 - Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 27001, SA8000, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, HACCP, ISO 50001, etc)

 -Servicii de instruire (Curs Auditor Intern, Curs Auditor Extern – pentru diferite standarde internationale, pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house)

 - Servicii de verificare (EU-ETS)

Ne-am bucura ca acest curs sa corespunda necesitatilor si cerintelor dumneavoastra de instruire si am fi onorati sa il parcurgem impreuna.

O prezentare detaliata a cursului gasiti pe site-ul nostru www.lrqa.ro!

Pentru mai multe informatii si inscrieri va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

LLOYD`S REGISTER ROMANIA

Simona Nan  - 0724 500 571, simona.nan@lr.org 

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.
Lloyd`s Register reprezinta in prezent 7.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta–pentru ca VIATA CONTEAZA–scopul si mottoul nostru.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lloyds-register-romania/curs-auditor-extern-iso-9001-irca-21-25-oct-timisoara