Curs AUDITOR EXTERN – TIMISOARA – 24-28 Octombrie

Timisoara - 12 august 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Industrie

Lloyd`s Register Romania organizeaza in 24-28 Octombrie, in Timisoara, cursul ‘Auditor Extern ISO 9001’ inregistrat IRCA.

LRQA ISO 9001

LRQA ISO 9001

In perioada 24-28 Octombrie va avea loc seria de instruire AUDITOR EXTERN din TIMISOARA.

Prezenta serie are ca finalitate obtinerea diplomei de Auditor Extern ISO 9001. Cursul este certificat IRCA (International Register of Certificated Auditors) sub numarul A 7596, lector fiind dl. Dan Stefanescu - Auditor Sef certificat IRCA sub numarul A 005547. Diploma de absolvire este recunoscuta IRCA – Marea Britanie, JAZ-ANZ – Australia & Noua Zeelanda si RAB – SUA .

 Servicii incluse:

 - Suport de curs: pregatitor (format electronic) - va fi pus la dispozitie anterior inceperii cursului pentru a putea fi studiat; efectiv (pe hartie) - va fi pus la dispozitie odata cu inceperea cursului

 - Diploma: in cazul absolvirii examenului final - Certificat de absolvire; in cazul neabsolvirii examenului final - Certificat de participare (cu posibilitatea de a relua ulterior examenul)

 - Masa de pranz

 Beneficii:

 - Certificatul de absolvire este dovada recunoasterii la nivel international ca Auditor prin IRCA (Marea Britanie), JAZ-ANZ (Australia si Noua Zeelanda) si RAB (SUA)

 - Certificatul de absolvire permite inregistrare ca Auditor in cadrul celor mai prestigioase organisme de certificare la nivel mondial.

 - Participantii care nu obtin punctajul minim necesar la testul final, primesc un certificat de participare, avand posibilitatea de a repeta examinarea finala.

Cursul se adreseaza:

 - Specialistilor in domeniul calitatii care vor efectua audituri in cadrul propriei organizatii sau vor audita furnizorii acesteia

 - Specialistilor care vor efectua audituri in numele unui organism de certificare

 - Specialistilor care efectueaza deja audituri, dar care doresc sa obtina recunoastere la nivel international

Metode de lucru folosite:

Cursul are un caracter interactiv -  in afara prezentarii cunostintelor teoretice, include o serie de studii de caz si exercitii ce se desfasoara pe baza unei documentatii care descrie sistemul de management al calitatii din cadrul unei organizatii fictive. Prin intermediul exercitiilor si studiilor de caz se parcurg toate subiectele prezentate initial in mod teoretic.

Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management. LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 45 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

 Portofoliul LRQA Romania (www.lrqa.ro) acopera:

 - Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 27001, SA8000, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, HACCP, PAS220, etc)

 - Servicii de instruire (Curs Auditor Intern, Curs Auditor Extern – pentru diferite standarde internationale, pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house)

 - Servicii de verificare (EU-ETS)

Printre cei care au ales serviciile LRQA Romania se numara: Orange, Vodafone, Parmalat, Heineken, Alstom, Romstal, Elba, UCMR, Lafarge, NewsIn Media, ArcelorMittal, Hidroconstructia, Honeywell, TMK, Doosan IMGB, Hoeganaes Corporation, British American Tobbaco, JTI, DHL, Koyo, Complexul Energetic Rovinari, Volvo Romania, Flextronics, SKE, Incontro Prefabbricati, Makita, Adrem, Timken, Argus, UNTRR, Dalkia Termo Prahova, Ceradez, Romenergo, Zentiva, Takosan, ECA, Plexus, Ductil Steel, Vrancart, Ronera Rubber, Silcotub, Santierul Naval Damen, Agentia Spatiala Romana, Acellum, Azoma, Delphi Diesel Systems, Tenaris Silcotub, Antibiotice SA, Elmiplant, etc.

 Ne-am bucura ca acest curs sa corespunda necesitatilor si cerintelor dumneavoastra de instruire si am fi onorati sa il parcurgem impreuna.

 Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

 LLOYD`S REGISTER (ROMANIA) SRL

Simona Nan  - 0724 500 571, simona.nan@lr.org

Visit our website www.lrqa.ro !

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.
Lloyd`s Register reprezinta in prezent 6.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta–pentru ca VIATA CONTEAZA–scopul si mottoul nostru.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lloyds-register-romania/curs-auditor-extern-timisoara-24-28-octombrie