Curs CORE TOOLS – 3-7 Decembrie 2012 / Timisoara

Timisoara - 19 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie

Lloyd `s Register Romania organizeaza in 3-7 Decembrie 2012 in Timisoara curs ‘ CORE TOOLS - Instrumente, Tehnici, Metode si Practici in Industria Auto’.

LRQA logo

LRQA logo

In perioada 3-7 Decembrie 2012 va avea loc seria de instruire ‘Curs CORE TOOLS - Instrumente, Tehnici, Metode si Practici in Industria Auto’ in Timisoara.

Module parcurse:

1. APQP & CP
Planificarea Avansata a Calitatii Produsului si Planul de Control

Obiective:
Deprinderea cursantilor cu tehnicile si procedura specifica de planificare avansata a calitatii produselor, in toate fazele de procesului dezvoltarii produsului si proceselor de realizare a acestora, precum si modalitatea de intocmire efectiva a planului de control + Legatura cu „PROCESS FLOW & SINOPTICA DE FABRICATIE”.

2. PFMEA & DFMEA
Analiza Modurilor de Defectare si a Efectelor lor (inclusiv pentru  scule / masini / echipamente / instalatii)

Obiective:
Dezvoltarea aptitudinilor necesare intocmirii analizelor modurilor de defectare in cadrul procesului productiv si cel de proiectare.

3. MSA
Analiza Sistemelor de Masurare

Obiective: cunoasterea principiilor, necesitatii si a modalitatilor efective de analiza a echipamentelor de masurare si de monitorizare, in conformitate cu standardele de management al calitatii, de referinta(cerinta 7.6.1 din ISO/TS 16949:2009).

4. SPC
Controlul Statistic al Proceselor

Obiective:
Cursul urmareste formarea deprinderilor necesare pentru specialistii care sunt angrenati in cadrul proceselor organizationale cu interactiune directa cu procesul de productie, in vederea identificarii si a interpretarii corecte a cauzelor speciale si a celor comune care influenteaza aceste procese.

5. PPAP & PSW
Procesul de Aprobare a Pieselor Produse

Obiective:
unoasterea importantei si a modalitatii de intocmire a rapoartelor de aprobare a pieselor produse

Servicii incluse:

1. Suport de curs

2. Diploma:- in cazul absolvirii examenului final - Certificat de absolvire- in cazul neabsolvirii examenului final - Certificat de participare (cu posibilitatea de a relua ulterior examenul fara nici un cost suplimentar)

3. Masa de pranz

Despre noi:

Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management. LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 50 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

Portofoliul LRQA Romania acopera:

 - Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 27001, SA8000, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, HACCP, PAS220, etc)

 -Servicii de instruire(Curs Auditor Intern, Curs Auditor Extern – pentru diferite standarde internationale, pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house)

 - Servicii de verificare (EU-ETS)

Ne-am bucura ca acest curs sa corespunda necesitatilor si cerintelor dumneavoastra de instruire si am fi onorati sa il parcurgem impreuna.

O prezentare detaliata a cursului gasiti pe site-ul nostru www.lrqa.ro!

Pentru mai multe informatii si inscrieri va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

LLOYD`S REGISTER ROMANIA

Simona Nan  - 0724 500 571, simona.nan@lr.org 

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.
Lloyd`s Register reprezinta in prezent 7.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta–pentru ca VIATA CONTEAZA–scopul si mottoul nostru.

Taguri: lrqalloydcore toolsapqpfmeappapmsaspccurs automotivecertificare autoiatf
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lloyds-register-romania/curs-core-tools-3-7-decembrie-2012-timisoara