ISO 22000 - Curs AUDITOR INTERN – 5-6 Iulie / Bucuresti

BUCURESTI - 13 iunie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, HoReCa, Retail

Lloyd`s Register Romania organizeaza in 5-6 Iulie 2012, in Bucuresti, cursul ‘Auditor Intern ISO 22000 ’.

Logo LRQA

Logo LRQA

In perioada 5-6 Iulie 2012 va avea loc seria de instruire AUDITOR INTERN din Bucuresti. Prezenta serie are ca finalitate obtinerea diplomei de Auditor Intern pentru Sistemul de Management al Sigurantei Alimentare conform ISO 22000.

Cui se adreseaza?

Acest curs este ideal daca sunteti responsabil pentru sistemul de management al sigurantei alimentare din cadrul organizatiei din care faceti parte sau daca vi se solicita sau intentionati sa efectuati audituri interne.

Care este scopul cursului?

Cursul va va invata cum sa conduceti un audit al sistemului de management al sigurantei alimentare (ISO 22000) intr-un mod profesionist.

Servicii incluse:

1. Suport de curs

2. Diploma:- in cazul absolvirii examenului final - Certificat de absolvire- in cazul neabsolvirii examenului final - Certificat de participare (cu posibilitatea de a relua ulterior examenul fara nici un cost suplimentar)

3. Masa de pranz

Metode de lucru folosite:

Cursul are un caracter interactiv, incluzand o serie de studii de caz organizate pe baza unei documentatii ce descrie sistemul de management al sigurantei alimentare din cadrul unei organizatii fictive, precum si situatii imaginare asociate cu „nereguli” si „constatari”. Exercitiile practice (incluzand si „auditul simulat”) vor parcurge toate subiectele prezentate teoretic in prealabil. Se va exersa concret pregatirea, desfasurarea si raportarea unui audit.

Lloyd's Register Quality Assurance ( LRQA ) efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management. LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 50 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

Portofoliul LRQA Romania acopera:

 - Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 27001, SA8000, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, HACCP , PAS220, etc)

 - Servicii de instruire (Curs Auditor Intern, Curs Auditor Extern – pentru diferite standarde internationale, pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house)

- Servicii de verificare (EU-ETS)

Ne-am bucura ca acest curs sa corespunda necesitatilor si cerintelor dumneavoastra de instruire si am fi onorati sa il parcurgem impreuna.

O prezentare detaliata a cursului gasiti pe site-ul nostru www.lrqa.ro !

Pentru mai multe informatii si inscrieri va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

LLOYD`S REGISTER ROMANIA

Florentina Diaconu -  0731 121 524, florentina.diaconu@lr.org

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.
Lloyd`s Register reprezinta in prezent 7.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta–pentru ca VIATA CONTEAZA–scopul si mottoul nostru.