ISO/TS 16949 - Curs Auditor Intern – Timisoara / 3-4 Iulie 2012

Timisoara - 22 iunie 2012

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie

Lloyd `s Register Romania organizeaza in 3-4 Iulie 2012, in Timisoara, cursul ‘ Auditor Intern Sistem de Management al Calitatii in Industria Auto conform ISO/TS 16949 ’.

LRQA logo

LRQA logo

In perioada 3-4 Iulie 2012 va avea loc o noua serie de instruire AUDITOR INTERN in TIMISOARA. Acest curs va avea ca finalitate obtinerea diplomei de Auditor Intern Sistem de Management al Calitatii in Industria Auto conform ISO/TS 16949.

Cui se adreseaza?

Acest curs este ideal daca sunteti responsabil pentru sistemul de management al calitatii specific industriei auto din cadrul organizatiei din care faceti parte sau daca vi se solicita sau intentionati sa efectuati audituri interne.

Care este scopul cursului?

Cursul va va invata cum sa conduceti un audit al sistemului de management al calitatii pentru industria auto (ISO/TS 16949:2009) intr-un mod profesionist.

Ce veti invata?

La finalul cursului veti avea cunostintele necesare pentru a: •  planifica, raporta si conduce un audit intern al sistemului de management al calitatii in industria auto conform cerintelor din noul ISO  19011 •  stapani abilitatile practice necesare pentru efectuarea de audituri interne eficace conform cerintelor ISO/TS 16949:2009 •  elabora un program de audit eficace si a selecta metodele de audit adecvate •  utiliza tehnici cum ar fi listele de verificare si diagramele de flux si alte elemente ajutatoare specifice•  efectua audituri la locul de munca care sa contribuie la imbunatatirea continua

Servicii incluse:

1. Suport de curs

2. Diploma:- in cazul absolvirii examenului final - Certificat de absolvire- in cazul neabsolvirii examenului final - Certificat de participare (cu posibilitatea de a relua ulterior examenul fara nici un cost suplimentar)

3. Masa de pranz

Metode de lucru folosite:

Cursurile au un caracter interactiv, incluzand o serie de studii de caz si exercitii, precum si feedback-ul permanent din partea lectorului.Studiile de caz sunt organizate pe baza unei documentatii care descrie sistemul de management din cadrul unei organizatii fictive, precum si descrierea unor situatii imaginare asociate cu „nereguli" si „constatari". Exercitiile practice (incluzand si „auditul simulat") vor parcurge toate subiectele prezentate teoretic in prealabil. Veti exersa concret pregatirea, desfasurarea si raportarea unui audit.

Lloyd's Register Quality Assurance ( LRQA ) efectueaza evaluari si certificari ale sistemelor de management. LRQA a fost infiintata in 1985 ca raspuns fata de primul standard de calitate si este primul organism acreditat de catre Consiliul National Britanic de Acreditare (UKAS), cat si de cel similar german (DAR). In prezent, detine peste 50 de acreditari si prin cele 41 de birouri din intreaga lume, a fost aleasa de peste 45.000 de clienti si a emis peste 60.000 de certificate in 120 de tari.

Portofoliul LRQA Romania acopera:

 - Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 27001, SA8000, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, BRC, HACCP, PAS220, etc)

 -Servicii de instruire( Curs Auditor Intern, Curs Auditor Extern – pentru diferite standarde internationale, pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house)

 - Servicii de verificare (EU-ETS)

Ne-am bucura ca acest curs sa corespunda necesitatilor si cerintelor dumneavoastra de instruire si am fi onorati sa il parcurgem impreuna.

O prezentare detaliata a cursului gasiti pe site-ul nostru www.lrqa.ro!

Pentru mai multe informatii si inscrieri va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

LLOYD`S REGISTER ROMANIA

Simona Nan  - 0724 500 571, simona.nan@lr.org 

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.
Lloyd`s Register reprezinta in prezent 7.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta–pentru ca VIATA CONTEAZA–scopul si mottoul nostru.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lloyds-register-romania/isots-16949-curs-auditor-intern-timisoara-3-4-iulie-20121