Lloyd's Register in Timisoara

Timisoara - 1 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Eveniment Lloyd's Register in Timisoara

Grupul Lloyd's Register sarbatoreste in acest an un moment deosebit in istoria sa – 250 de ani de activitate.

Incepand cu 1760, Lloyd's Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer. In acesti 250 de ani s-au cunoscut evolutii tehnologice remarcabile, iar Lloyd's Register a trecut odata cu acestea printr-o expansiune impresionanta.

Lloyd’s Register reprezinta in prezent 7.000 de angajati in 240 de birouri in intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta – pentru ca VIATA CONTEAZA – scopul si mottoul nostru.

Experienta Lloyd's Register acopera domeniul naval, cel al transporturilor, petrolului si gazelor, cel chimic, energetic, industrial, cel manufacturier si nu in ultimul rand sistemele de management.

Lloyd's Register Romania, membra a Grupului Lloyd's Register, a inaugurat celebrarea acestei aniversari in cadrul unui eveniment festiv ce a avut loc la Timisoara in data de 27 Ianuarie ac.

In cadrul intalnirii am parcurs alaturi de invitatii nostri drumul Lloyd's Register in timp si am analizat servicii ca Business Assurance – abordarea noastra pentru evaluarea sistemelor de management sau serviciile de instruire specifice Lloyd's Register Quality Assurance.

Am avut totodata bucuria de a ii da cuvantul unuia dintre cei mai vechi clienti ai nostri din zona Banatului, UCM Group, dar si celui mai nou client al nostru de aici, Acellum – cu ocazia inmanarii certificatului pentru sistemul integrat de management (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001).

A fost placerea si onoarea noastra sa inchinam un pahar de sampanie pentru inca 250 de ani alaturi de Coca-Cola HBC Romania, Honeywell Life Safety Romania, Elba, Colterm, Incontro Prefabbricati, Muller-Guttenbrunn Recycling, Dräxlmaier DPR, Flextronics, Valeo Lighting Systems, Eta2U, BV Production, Galeria Real, R-Coating, ADR Vest, Megatrans VSC, Berg Banat, Legofruct, Lasting, SCA Packaging, Beton Construct, Qualitarium, CC&A sau ARIES carora le multumim inca o data pentru prezenta.

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Prin serviciile sale specifice, Lloyd's Register Romania ramane in continuare la dispozitia partenerilor sai, asigurandu-i de aceeasi integritate si inalt profesionalism dovedite pana acum.

LLOYD’S REGISTER (ROMANIA) SRL
Soseaua Iancului, Nr. 31, Etaj 3, 021716, Bucuresti, Romania
W: www.lrqa.ro ; www.lrqa.com ; www.lr.org
In Timisoara:
Simona Nan – 0724 500 571


simona.nan@lr.org