Lloyd`s Register Romania va doreste Sarbatori Fericite!

BUCURESTI - 21 aprilie 2011

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Industrie

Lloyd`s Register Romania ureaza tuturor partenerilor si colaboratorilor sai un Paste Fericit, cu sanatate, liniste sufleteasca, multe bucurii si impliniri.

Lloyd's Register

Life matters!

Lloyd's Register

Anul trecut, in aceasta perioada, sarbatoream impreuna implinirea a 250 de ani activitate a Grupului Lloyd`s Register. Un trecut care ne onoreaza, dar care vine si cu imensa responsabilitate de a face mereu noi pasi inainte. Pasi definiti in mod obligatoriu de impartialitate, sustenabilitate, incredere si profesionalism.

In aceste momente speciale din an, cand ne oprim si privim retrospectiv, suntem onorati sa avem alaturi de noi parteneri vechi de drum ca Honeywell sau Hoeganes, ca Orange sau Vodafone, ca Parmalat sau Heineken, ca TMK sau UCMR, JTI si BAT, IMGB si Makita, sau Alstom, sau Arcelor carora le multumim pentru increderea pe care ne-au acordat-o si pentru toti pasii inainte facuti impreuna.

Regasim cu bucurie si noi prieteni ca Elba, Delphi sau Flextronics, ca Azoma, Plexus, Incontro sau VPK, pe care dorim sa ii asiguram inca o data de intregul nostru sprijin.

Consideram ca impartasim cu dumneavoastra o frumoasa poveste de succes. Grupul Lloyd's Register reprezinta mai mult de 7700 de femei si barbati de peste 90 de nationalitati ce lucreaza in cadrul a 238 de birouri din 227 de tari, din Canada pana in Coreea, din SUA pana in Germania. Ei servesc peste 50.000 de clienti, de la companii mici pana la conglomerate mondiale. Ei inspecteaza nave, platforme si rafinarii din largul marilor si oceanelor, evalueaza retele de transport feroviar sau certifica fabrici de productie. Unii lucreaza in campurile de petrol din Kazahstan, altii in marile porturi, cum ar fi Rotterdam, Singapore sau Shanghai.

Noi toti va rugam sa primiti gandurile noastre cele mai bune cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale!

Sarabatori Fericite alaturi de cei dragi!

LLOYD`S REGISTER ROMANIA

Soseaua Iancului, Nr. 31, Etaj 3, 021716, Bucuresti, RomaniaW: www.lrqa.ro ; www.lrqa.com ; www.lr.orgsimona.nan@lr.org

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

“Last year was not only a celebration of 250 years of Lloyd`s Register, but also a celebration of 250 years of classification and indeed, independent assurance.
As the world`s first classification society we have a great story to tell.”

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lloyds-register-romania/lloyds-register-romania-va-doreste-sarbatori-fericite1