LRQA – primul organism acreditat UKAS pentru ISO 28000

BUCURESTI - 13 septembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Logistica/Transport

Lloyd's Register Quality Assurance este primul organism acreditat de catre United Kingdom Accreditation Service (UKAS) pentru servicii de certificare conform ISO 28000.

Logo LRQA ISO 28000 & Acreditare UKAS

Printr-un anunt facut in 30 August ac, The United Kingdom Accreditation Service (UKAS) a declarat Lloyd's Register Quality Assurance ca fiind primul organism de certificare acreditat pentru ISO 28000, International Supply Chain Security Management System Standard.

ISO 28000 a fost conceput ca raspuns la cererile venite din mediul de afaceri pentru dezvoltarea unui standard menit sa imbunatateasca siguranta lanturilor de furnizare. Cand vorbim de continuitatea afacerii, aproape toate organizatiile depind de buna functionare a lantului lor de furnizare si devin extrem de vulnerabile cand livrarile sufera intreruperi. Standardul de fata sustine o abordare axata pe managementul riscului in ceea ce priveste gestionarea sigurantei unui lant de furnizare si oferta organizatiilor baza pe care acestea sa poata dezvolta initiative complementare pentru a se proteja.

‘Acreditarea LRQA demonstreaza conformarea noastra fata de cerintele stricte ale ISO 28003, in special privind securitatea informatiilor, dovedita in timpul auditurilor de terta parte, prin evaluarea auditorilor, expertiza tehnica detinuta si competenta noastra pe plan general. lrqa a obtinut acesta acreditare conform ISO 28000, in urma unei serii de vizite de evaluare efectuate de UKAS pentru a constata conformitatea abordarii si serviciilor noastre fata de standard.’

Servicii LRQA specifice ISO 28000

Certificare

‘Am emis primul certificat global ISO 28000’

LRQA este un expert de marca in domeniul certificarii sistemelor de management specifice lanturilor de furnizare. Avem experienta necesara in efectuarea evaluarilor de siguranta, dobandita in urma auditurilor efectuate conform  International Ship and Port Facility code (ISPS).

Emitand primul certificat global ISO 28000, toate eforturile noastre se indreapta spre a impartasi experienta si expertiza noastra pentru a ne ajuta clientii sa isi gestioneze riscurile legate de siguranta lantului de furnizare si sa isi asigure astfel continuitatea afacerii.

Instruire

LRQA poate oferi servicii de instruire tuturor organizatiilor care doresc sa isi actualizeze sau sa isi instruiasca personalul cu privire la elementele necesare pentru a permite elaborarea, mentinerea si certificarea unui sistem adecvat de management al sigurantei lantului de furnizare.

LRQA Romania

LRQA Romania are capabilitatea interna, sprijinul si experienta vasta a grupului necesare pentru a acoperi:

- Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale:  ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 22000, ISO 27001, FSSC 22000, BRC, IFS, SA 8000, ISO 28000, etc.

- Servicii de verificare a rapoartelor de emisii gaze cu efect de sera in cadrul schemei EU-ETS

- Servicii de instruire: cursuri de formare auditori Interni si externi – pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house

Printre cei care au ales serviciile LRQA Romania se numara: Vodafone, Orange, Parmalat, Heineken, Alstom, Antibiotice SA, JTI, British American Tobbaco, DHL, Elba, UCMR, Lafarge, Complexul Energetic Rovinari, TMK, Volvo Romania, Hoeganaes Corporation, SKE, Incontro Prefabbricati, Koyo, Makita, Timken, Argus, UNTRR, Dalkia Termo Prahova, Honeywell, Ceradez, Zentiva, Takosan, Vrancart, Ronera Rubber, Santierul Naval Damen, Romstal, ArcelorMittal, Doosan IMGB, Agentia Spatiala Romana, ECA, Acellum, Delphi Diesel Systems, Tenaris Silcotub, Hidroconstructia, etc.

Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

LLOYD`S REGISTER (ROMANIA) SRL

Simona Nan  - 0724 500 571, simona.nan@lr.org

Visit our website www.lrqa.ro !

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Incepand cu 1760, Lloyd`s Register activeaza pentru a spori siguranta vietii, a proprietatii si a mediului, pe mare, pe uscat si in aer.
Lloyd`s Register reprezinta in prezent 6.000 de angajati in 240 de birouri din intreaga lume si promoveaza standarde inalte in proiectare, productie, constructii, mentenanta, standarde operationale si de performanta–pentru ca VIATA CONTEAZA–scopul si mottoul nostru.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lloyds-register-romania/lrqa-primul-organism-acreditat-ukas-pentru-iso-28000