Seminar Siguranta Alimentara – Participare Gratuita

Timisoara - 11 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Stiinta / Cercetare

Lloyd's Register Romania va invita sa luati parte la seminarul online ‘Siguranta Alimentara in cadrul Lantului de Furnizori’ – 3 Februarie, ora 11:00

Logo

Logo

 Protect you consumers, your brand and your reputation 

LRQA

Lloyd's Register Quality Assurance continua si in acest an seria de seminarii online cu participare gratuita. Prin aceste seminarii ne propunem sa analizam impreuna noile standarde si cerinte din domeniu, cat si modificarile ce apar in cadrul sistemelor sau schemelor anterioare.

Seminarul ‘Siguranta Alimentara in cadrul Lantului de Furnizori’ acopera:

- Cele mai recente standarde de siguranta alimentara la nivel international

- Posibilitatile de armonizare si integrare a standardelor de siguranta alimentara

- Un preambul al conferintei GFSI de la Londra privind siguranta alimentara

- O sesiune interactiva de Intrebari si Raspunsuri

Seminarul va fi condus de Cor Groenveld, Global Product Manager pentru serviciile asociate sigurantei alimentare in cadrul Lloyd’s Register Quality Assurance Ltd. Fiind un reputat expert pe plan international, Cor Groenveld este totodata membru al Grupul de Lucru al ISO pentru standardele destinate segmentului alimentar (inclusiv ISO 22000), al Grupului de Lucru al European Accreditation Committee si al Comitetului Tehnic al Global Food Safety Initiative (GFSI). Datorita experientei sale, Cor Groenveld a fost ales Reprezentant Independent International Organization for Certification (IIOC).

INSCRIEREA si PARTICIPAREA sunt GRATUITE.  Suportul online utilizat este unul interactiv ce va ofera posibilitatea de a lua parte in mod direct la discutii. Toate intrebarile dumneavoastra vor fi notate si daca timpul nu va permite un raspuns pentru toate acestea, il veti primi in scris pe adresa de e-mail. Limba de desfasurare este engleza.

Daca va veti inscrie, insa nu veti reusi sa participati la seminar veti primi ulterior o inregistrare a acestuia, impreuna cu sesiunea de Intrebari si Raspunsuri.

Singura conditie pentru a putea lua parte la acest seminar este inscrierea dumneavoastra in prealabil. Pentru acest lucru va rugam sa ne contactati: Simona Nan – simona.nan@lr.org, 0725 500 571.

Ne-am bucura sa va avem alaturi!

LLOYD`S REGISTER (ROMANIA) SRL

Soseaua Iancului, Nr. 31, Etaj 3, 021716, Bucuresti

Timisoara Office: Simona Nan – 0724 500 571, simona.nan@lr.org

Visit our new website www.lrqa.ro !

Despre LLOYD'S REGISTER (ROMANIA) SRL

Lloyd's Register Quality Assurance acopera:
• Servicii de evaluare si certificare conform standardelor internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, ISO 27001, SA8000, ISO 22000, IFS, BRC, etc)
• Servicii de instruire (Curs Auditor Intern, Curs Auditor Extern – pentru diferite standarde internationale, pe sistem singular sau integrat, in sistem public sau in-house)
• Servicii de verificare (EU-ETS)