CELE MAI INOVATOARE SOLUŢII MOBILE 3G PENTRU EFICIENŢA LUCRĂTORILOR ÎN TEREN

Cluj-Napoca - 5 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Intermec lansează şi în România noua gamă de terminale mobile robuste CN50 şi CN4, destinate efectuării operaţiunilor din teren – livrări, curierat, Field Sales, Direct Store Delivery.

CN50 şi CN4 sunt cele mai performante computere mobile bazate pe tehnologia 3G wireless (WWAN), care combină forma de mici dimensiuni cu designul robust pentru a oferi cele mai avansate soluţii de culegere a datelor, transfer date şi voce. Pentru lucrătorii care execută operaţiuni în teren (servicii poştale, curierat, livrări, reparaţii în teren), aceste terminale oferă soluţia perfectă pentru maximizarea productivităţii, creşterea uptime-ului şi a nivelului de realizare a serviciilor.

CN50 este la ora actuală cel mai mic şi mai avansat terminal mobil din punct de vedere tehnologic. Permite transferuri de date cu o viteză de 5 ori mai mare faţă de orice alt terminal mobil, ceea ce îl face perfect pentru rularea aplicaţiilor care implică un volum mare de date (culese, prelucrate şi transmise). Designul compact îl face uşor de manevrat de-a lungul întregii zile, iar rezistenţa la şocuri, căderi, apă sau praf asigură protecţia datelor din aplicaţiile de business utilizate.

CN4 este cel mai uşor şi mai robust terminal wireless 3.5G din clasa sa, destinat să facă faţă cu succes lucrului în medii solicitante. Are un indice de protecţie IP64 şi rezistă la căderi de la înălţimea de 183 cm. Se integrează uşor cu o gamă largă de periferice (imprimante mobile, accesorii) pentru utilizarea în aplicaţii stand-alone sau pe vehicole.

Ambele modele de terminale sunt disponibile cu funcţionalitatea eMDI (Enhanced Mobile Document Imaging), care permite convertirea documentelor tipărite pe suport de hârtie în format electronic, la locul producerii lor, pentru a fi transmise în timp real la sediul companiei.

Despre LOGICODE S.A.

Despre LOGICODE:
Încă de la înfiinţarea companiei, în 1993, Logicode s-a poziţionat pe piaţă ca prima companie românească specializată în tehnologia codurilor de bare. Această abordare a fost benefică, Logicode cunoscând o dezvoltare constantă, de la an la an, odată cu răspândirea utilizării codurilor de bare pe scară tot mai largă.
În prezent, ne poziţionăm ca furnizor şi integrator de soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor. Odată cu dezvoltarea pieţei şi cu evoluţia Logicode ca şi companie a apărut necesitatea de a ne consolida poziţia de specialist pe mai multe paliere: tehnologia codurilor de bare, tehnologia RIFD, tehnologia informaţiei şi de comunicaţii. Am reuşit acest lucru prin parteneriatele încheiate şi certificările obţinute, completate cu certificarea în domeniul calităţii ISO 9001:2000, care reflectă orientarea Logicode către client şi către excelenţă.
Logicode este partenerul unor lideri de piaţă recunoscuţi la nivel global: Intermec, Markem, Datamax, O’Neil, Avery Dennison, Casio, CipherLAB, Seagull Scientific. Din iunie 2006, compania este şi Microsoft Certified Partner. În parteneriatul cu GS1 Romania, Logicode este GS1 Solution Provider.
Mai multe informaţii sunt disponibile pe website-ul companiei, www.logicode.ro


Dana Zaharia, Marketing Manager
Tel: 0731 307606
Email: dana.zaharia@logicode.ro

informatii@logicode.ro