COLOS MOBILE - PRIMA APLICAŢIE MOBILĂ PENTRU CONTROLUL ECHIPAMENTELOR DE MARCARE

Cluj-Napoca - 3 august 2009

Comunicat tip General in IT&C

Colos Mobile este aplicaţia dezvoltată de Logicode pentru gestionarea mobilă a echipamentelor de marcare de pe linia de producţie, care sunt conectate în reţea.

Colos Mobile este o extensie a aplicaţiei Colos de la Markem-Imaje. Dezvoltarea ei a venit din dorinţa de a uşura munca responsabililor de producţie, care pot controla mult mai bine procesul dacă sunt prezenţi la locul marcării ambalajelor, adică pe liniile de producţie. Astfel, timpul de reacţie este mult mai rapid, aceştia nu mai trebuie să ajungă până în biroul unde se află calculatorul server pe care rulează Colos pentru a trimite comenzi echipamentelor. Cu ajutorul unui terminal mobil Intermec CN3 pe care este instalată aplicaţia Colos Mobile, aceştia supervizează la faţa locului echipamentele, le trimit comenzi şi urmăresc statusul job-urilor de printare.
Colos de la Markem-Imaje este o aplicaţie software puternică de networking şi design de imagine, pentru gestiunea şi controlul deplin al liniilor de producţie dintr-o companie. Este o soluţie flexibilă care măreşte productivitatea şi asigură formatul corect al etichetelor pe întregul parcurs al liniei de producţie. Aplicaţia permite controlul deplin al liniei de producţie, cu interconectarea echipamentelor utilizate pe linie: imprimante, echipamente de marcat, cântare, scanere, controllere de conveioare, senzori, etc. Colos beneficiază de avantajele conectivităţii prin Ethernet, prin cabluri sau wireless, RS485 sau alte combinaţii, ceea ce permite schimbul de informaţie între sistemele ERP, WMS sau SCADA. Permite gruparea mai multor dispozitive, ceea ce reduce eroarea umană şi este securizată, utilizatorii având drepturi de acces pentru efectuarea în sistem a operaţiunilor asignate fiecăruia.

Despre LOGICODE S.A.

Despre LOGICODE:
Încă de la înfiinţarea companiei, în 1993, Logicode s-a poziţionat pe piaţă ca prima companie românească specializată în tehnologia codurilor de bare. Această abordare a fost benefică, Logicode cunoscând o dezvoltare constantă, de la an la an, odată cu răspândirea utilizării codurilor de bare pe scară tot mai largă.
În prezent, ne poziţionăm ca furnizor şi integrator de soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor. Odată cu dezvoltarea pieţei şi cu evoluţia Logicode ca şi companie a apărut necesitatea de a ne consolida poziţia de specialist pe mai multe paliere: tehnologia codurilor de bare, tehnologia RIFD, tehnologia informaţiei şi de comunicaţii. Am reuşit acest lucru prin parteneriatele încheiate şi certificările obţinute, completate cu certificarea în domeniul calităţii ISO 9001:2000, care reflectă orientarea Logicode către client şi către excelenţă.
Logicode este partenerul unor lideri de piaţă recunoscuţi la nivel global: Intermec, Markem, Datamax, O’Neil, Avery Dennison, Casio, CipherLAB, Seagull Scientific. Din iunie 2006, compania este şi Microsoft Certified Partner. În parteneriatul cu GS1 Romania, Logicode este GS1 Solution Provider.
Mai multe informaţii sunt disponibile pe website-ul companiei, www.logicode.ro


: Dana Zaharia, Marketing Manager
Tel: 0731 307606

informatii@logicode.ro