LOGICODE DEVINE DISTRIBUITOR VIDEOJET ÎN ROMÂNIA

Cluj-Napoca - 6 ianuarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Ca urmare a evoluţiilor de pe piaţa soluţiilor de marcare - atât la nivel naţional, cât şi la nivel global - Logicode a luat decizia strategică de a deveni distribuitor al echipamentelor Videojet în România.

Videojet este cel mai mare furnizor la nivel mondial de soluţii de marcare, având o bază instalată de peste 275 000 de echipamente şi un portofoliu larg de tehnologii performante – inkjet, transfer termic, laser, Print & Apply. Acest nou parteneriat ne permite să accesăm o gamă completă de tehnologii de marcare şi codare pentru a acoperi mult mai bine ca înainte nevoile clienţilor noştri.

Având o experienţă de 10 ani pe piaţa echipamentelor de marcare industrială, dorim să ne asigurăm clienţii că le vom oferi în continuare cele mai potrivite soluţii de marcare (echipamente şi consumabile), împreună cu servicii profesioniste de instalare, mentenanţă, service şi suport tehnic.

Pentru mai multe informaţii despre tehnologiile şi echipamentele Videojet vă invităm să accesaţi site-ul www.videojetromania.ro .

Despre LOGICODE S.A.

Despre LOGICODE:
Încă de la înfiinţarea companiei, în 1993, Logicode s-a poziţionat pe piaţă ca prima companie românească specializată în tehnologia codurilor de bare. Această abordare a fost benefică, Logicode cunoscând o dezvoltare constantă, de la an la an, odată cu răspândirea utilizării codurilor de bare pe scară tot mai largă.
În prezent, ne poziţionăm ca furnizor şi integrator de soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor. Odată cu dezvoltarea pieţei şi cu evoluţia Logicode ca şi companie a apărut necesitatea de a ne consolida poziţia de specialist pe mai multe paliere: tehnologii de marcare şi codare industrială, tehnologia codurilor de bare, tehnologia RFID, tehnologia informaţiei şi de comunicaţii. Am reuşit acest lucru prin parteneriatele încheiate şi certificările obţinute, completate cu certificarea în domeniul calităţii ISO 9001:2008, care reflectă orientarea Logicode către client şi către excelenţă.
Logicode este partenerul unor lideri de piaţă recunoscuţi la nivel global: Intermec, Videojet, Datamax-O’Neil, Avery Dennison, Casio, CipherLAB, Seagull Scientific. Din iunie 2006, compania este şi Microsoft Certified Partner. În parteneriatul cu GS1 Romania, Logicode este GS1 Solution Provider.
Mai multe informaţii sunt disponibile la www.logicode.ro şi la www.videojetromania.ro .

Dana Zaharia, Marketing Manager
Tel: 0731 307606
Email: dana.zaharia@logicode.ro

informatii@logicode.ro