O NOUĂ SERIE DE IMPRIMANTE PORTABILE ROBUSTE DE LA INTERMEC

Cluj-Napoca - 22 septembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Intermec anunţă disponibilitatea noii serii de imprimante portabile robuste PB21, PB22, PB31, PB32, PB50 şi PB51. Noile imprimante au de două ori mai multă memorie şi printează de trei ori mai rapid decât echipamentele concurente.

Imprimantele portabile sunt destinate tipăririi de chitanţe, etichete şi facturi de către operatorii mobili, fie că aceştia sunt în magazin, la raft, în depozit sau pe teren.

Plaja de aplicaţii în care imprimantele portabile joacă un rol major este foarte largă, de la aplicaţii mobile de tipul Point-of-Sale, Field Service, Direct Store Delivery, la aplicaţii în hala de producţie sau în depozit. Aceste imprimante mobile pot fi utilizate în cadrul unor aplicaţii multiple de printare, instalate pe acelaşi echipament, care să permită printarea documentelor justificative direct la locul colectării informaţiilor.

Avantajele cheie ale noii game de imprimante mobile Intermec sunt conferite de: cost total scăzut (dat fiind faptul că nu mai e nevoie de conectarea imprimantei la un computer), durabilitate în medii de lucru solicitante (temperaturi ridicate sau foarte scăzute, umiditate, şocuri mecanice), viteză de tipărire (mult mai mare comparativ cu alte echipamente concurente).

Despre LOGICODE S.A.

Despre LOGICODE:
Încă de la înfiinţarea companiei, în 1993, Logicode s-a poziţionat pe piaţă ca prima companie românească specializată în tehnologia codurilor de bare. Această abordare a fost benefică, Logicode cunoscând o dezvoltare constantă, de la an la an, odată cu răspândirea utilizării codurilor de bare pe scară tot mai largă.
În prezent, ne poziţionăm ca furnizor şi integrator de soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor. Odată cu dezvoltarea pieţei şi cu evoluţia Logicode ca şi companie a apărut necesitatea de a ne consolida poziţia de specialist pe mai multe paliere: tehnologia codurilor de bare, tehnologia RIFD, tehnologia informaţiei şi de comunicaţii. Am reuşit acest lucru prin parteneriatele încheiate şi certificările obţinute, completate cu certificarea în domeniul calităţii ISO 9001:2000, care reflectă orientarea Logicode către client şi către excelenţă.
Logicode este partenerul unor lideri de piaţă recunoscuţi la nivel global: Intermec, Markem, Datamax, O’Neil, Avery Dennison, Casio, CipherLAB, Seagull Scientific. Din iunie 2006, compania este şi Microsoft Certified Partner. În parteneriatul cu GS1 Romania, Logicode este GS1 Solution Provider.
Mai multe informaţii sunt disponibile pe website-ul companiei, www.logicode.ro


Dana Zaharia, Marketing Manager
Tel: 0731 307606

informatii@logicode.ro