RealStoc Lite - soluţia LOGICODE pentru optimizarea procesului de inventariere

BUCURESTI - 30 septembrie 2006

Comunicat tip General in Tehnologie

RealStoc Lite este ultimul produs software Logicode lansat pe piaţă şi este conceput pentru a optimiza procesul de inventariere folosind tehnologia codurilor de bare. Folosind RealStoc se reduce semnificativ timpul alocat procesului de inventariere, precum şi posibilitatea apariţiei erorilor umane.

RealStoc reduce timpul necesar inventarierii prin operaţiuni simple, rapide, intuitive. Este soluţia ideală pentru companiile mici şi mijlocii, pentru lanturile de magazine - pentru care cunoaşterea exactă a stocului este imperios necesară şi inventarierea produselor se face des. Inventarierea este pe cât de importantă, pe atât de costisitoare. În cele mai multe cazuri, compania este neproductivă în timpul inventarierii, de aceea în acest caz se poate spune că economia de timp înseamnă de fapt economie de bani.

Prin metodele tradiţionale de inventariere, există posibilitatea de a greşi în fiecare moment, atât la inventarierea propiu-zisă, cât mai ales la generarea rapoartelor. RealStoc generează rapoartele electronic, ceea ce înseamnă pe lângă eliminarea erorilor umane rezultă şi o reducere semnificativă a timpului necesar efectuării acestor operaţiuni. Acest lucru este posibil prin simplificarea operaţiunilor pe care utilizatorul trebuie să le efectueze. Identificarea produsului se face prin scanarea codului de bare sau tastarea codului PLU, iar căutarea se face automat în lista de produse, ceea ce duce la rezultate corecte, sigure şi rapide.

Există 2 module ale aplicaţiei: cea de back-office care rulează pe un PC, şi cea care rulează pe terminalul portabil Casio DT-X5. Terminalul este prevăzut cu scanner pentru coduri de bare, şi va fi echipamentul folosit de utilizator la inventariere. Când operaţiunea este finalizată, inventarul se tranferă pe PC, de aici urmând a se genera rapoartele, în funcţie de necesităţile fiecărui utilizator.

Principiul de funcţionare al aplicaţiei este compararea stocului scriptic, cu cel faptic, raportul final arătând exact diferenţele care există între cele două. Există posibilitatea de a genera 4 tipuri de rapoarte: unul cu produsele la care datele de pe etichetă coincide cu produsul pe care e aplicată, unul cu cele unde preţul de pe etichetă este greşit, unul cu cele la care datele de pe etichetă nu coincid cu produsul pe care e aplicată şi unul cu produsele al căror cod de bare nu a fost găsit în baza de date.

Despre LOGICODE S.A.

LOGICODE S.A. este prima firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare.

LOGICODE S.A. oferă o gamă largă de soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor, utilizând tehnologia codurilor de bare şi RFID. Experienţa acumulată ne permite să rezolvăm cerinţele specifice fiecărui beneficiar, în cadrul unei game largi de aplicaţii, cum ar fi: etichetare cu/fără coduri de bare cu/fără RFID, marcare şi etichetare industrială (pe fluxuri de producţie), control acces şi prezenţă personal, urmărirea producţiei, gestiunea stocurilor, controlul calităţii, inventarierea mijloacelor fixe şi a obiectelor de inventar, etc.

Logicode S.A. este şi partener Intermec Technologies din 1994, iar din 2004 este Honours Business Partner şi Global Service Partner Intermec Technologies iar începând cu acest an - Microsoft Certified Partner.

Flaviu Pantea
Product Manager
informatii@logicode.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/logicode-s-a-/realstoc-lite-solutia-logicode-pentru-optimizarea-procesului-de-inventariere