UN NOU ECHIPAMENT MAI PERFORMANT DE MARCARE A AMBALAJELOR PRIN TRANSFER TERMIC, DE LA MARKEM-IMAJE

Cluj-Napoca - 1 iulie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Markem-Imaje anunţă lansarea unui nou echipament din seria SmartDate 5 (SmartDate 5/128), capabil să tipărească mai multe informaţii pe ambalajele flexibile din folie.

Principalul avantaj al echipamentului SmartDate 5/128 este că poate tipări o varietate de informaţii pe o suprafaţă mare, de până la 128 X 75 mm în cazul maşinilor de ambalat intermitente, sau pe o suprafaţă de 150 mm lungime în cazul maşinilor de ambalat continue. SmartDate 5/128 stabileşte noi standarde de eficienţă în domeniul marcării ambalajelor, putând tipări pe lângă logo, termenul de valabilitate, seria / numărul lotului, şi informaţii nutriţionale sau liste de ingrediente, în cadrul unor aplicaţii mono sau multi-ambalaj. La fel ca celelalte echipamente din seria SmartDate, şi acesta tipăreşte la o rezoluţie de până la 300 dpi.

Un alt avantaj al echipamentului este conferit de robusteţea design-ului, nici o componentă supusă uzurii nu necesită mentenanţă preventivă. Controller-ul care comandă echipamentul este disponibil în două variante, cu touch-screen monocrom sau color. Având conectivitate prin USB, schimbarea şi încărcarea mesajelor de tipărit se realizează extrem de uşor.

SmartDate 5/128 se poate configura pentru maşinile de ambalat intermitente sau continue, cu montare pe dreapta sau pe stânga liniei, fiind capabil de viteze de până la 1000 mm / secundă. Calitatea printării este foarte bună, chiar şi la viteze foarte mici, de 5 mm / secundă. Funcţia de economisire a ribonului face posibilă reducerea cheltuielilor cu consumabilele, distanţa dintre două printuri succesive pe ribon fiind de numai 0,5 mm.

Având zeci de mii de instalări în toată lumea, echipamentele din seria SmartDate 5 se pliază cu succes pe cerinţele extrem de diverse ale firmelor în ceea ce priveşte procesul marcării produselor.

Despre LOGICODE S.A.

Despre LOGICODE:
Încă de la înfiinţarea companiei, în 1993, Logicode s-a poziţionat pe piaţă ca prima companie românească specializată în tehnologia codurilor de bare. Această abordare a fost benefică, Logicode cunoscând o dezvoltare constantă, de la an la an, odată cu răspândirea utilizării codurilor de bare pe scară tot mai largă.
În prezent, ne poziţionăm ca furnizor şi integrator de soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor. Odată cu dezvoltarea pieţei şi cu evoluţia Logicode ca şi companie a apărut necesitatea de a ne consolida poziţia de specialist pe mai multe paliere: tehnologia codurilor de bare, tehnologia RIFD, tehnologia informaţiei şi de comunicaţii. Am reuşit acest lucru prin parteneriatele încheiate şi certificările obţinute, completate cu certificarea în domeniul calităţii ISO 9001:2000, care reflectă orientarea Logicode către client şi către excelenţă.
Logicode este partenerul unor lideri de piaţă recunoscuţi la nivel global: Intermec, Markem, Datamax, O’Neil, Avery Dennison, Casio, CipherLAB, Seagull Scientific. Din iunie 2006, compania este şi Microsoft Certified Partner. În parteneriatul cu GS1 Romania, Logicode este GS1 Solution Provider.
Mai multe informaţii sunt disponibile pe website-ul companiei, www.logicode.ro


Dana Zaharia, Marketing Manager
Tel: 0731 307606
Email: dana.zaharia@logicode.ro

informatii@logicode.ro