Poze Loializare

 • Programul de loializare Cromatic este singurul program de loializare din România participant la evenimentul The Loyalty Awards!

  Poza: Programul de loializare Cromatic este singurul program de loializare din România participant la evenimentul The Loyalty Awards!

 • Cadourile corporate personalizate, instrument de loializare

  Poza: Cadourile corporate personalizate, instrument de loializare

 • Infomatic v.3

  Poza: Soluția de loializare Infomatic - o nouă versiune unică în România!

 • White Image - Loyalty Solutions lanseaza prima revista electronica specializata in loializare si e-mail marketing

  Poza: White Image - Loyalty Solutions lanseaza prima revista electronica specializata in loializare si e-mail marketing

 • Nominalizare INFOMATIC

  Poza: Soluția de loializare Infomatic este nominalizată la două categorii în cadrul evenimentului The Loyalty Awards - London 2012

 • MMM Consulting International

  Poza: Cursurile open MMM Consulting pentru toamna

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul loializare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la loializare. Pozele pe tema loializare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul loializare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la loializare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la loializare.