Cupa Liceelor la Street Dance editia II-a

Locul desfasurarii: Club Maxx

Organizator: Up Events, Living Dance si SEVEN Communications

Elevii stiu unde gasesc cea mai mare distractie sambata.... In club Maxx, unde are loc cea mai spectaculoasa competitie organizata vreodata pentru ei, Cupa Liceelor la Street Dance.

Sambata, 8 Martie, in semifinale ne asteapta 34 de show-uri spectaculoase. Liceele ramase in concurs vor da tot ce au mai bun pe ringul de dans, pentru un loc in marea finala.

Insotite de galerii zgomotoase, inarmate cu pancarte si confetti, cele 34 de echipe au pregatit un spectacol de zile mari. Tehnica, sincronizarea si spectaculozitatea miscarilor vor fi completate de originalitatea show-ului ca tematica si scenografie. Sarcina juriului nu va fi deloc una usoara. Publicul insa va profita la maxim de un spectacol total.

“Acum realizam cu bucurie cat de mult a crescut nivelul participantilor fata de anul trecut, semn ca elevii devin din ce in ce mai interesati de acest stil de dans.” Spune Marius Cocoloi - Event Director, UpEvents.


Street dance-ul reprezinta o formulă nonconformistă de exprimare a personalitatii tinerilor din toate culturile, un limbaj comun care in loc de cuvinte foloseste miscari de dans.

De aceea, organizatorii si-au propus inca de la prima editie a Cupei Liceelor, sa-i faca pe tinerii din Romania sa perceapa acest gen de dans si ca pe o forma de comunicare, o modalitate de transmitere a mesajelor.

Alaturi de aceasta competitie, Living Dance si Up Events organizeaza si evenimente pentru profesionsti la nivelul celor organizate in tari ca Germania si SUA unde exista o adevarata cultura street-dance.


Mai multe detalii despre desfasurarea competitiei gasiti pe www.street-dance.ro

Sponsor principal: Smash
Parteneri: Krystal pro Models, GfK si Ulise Tour
Organizatori: Up Events, Living Dance si SEVEN Communications.
Parteneri media: Utv, Radio 21, Compact, Popcorn, Cool Girl, 24FUN, e-ok.ro, PORT.ro, diseara.ro, bucharest-guide.ro, prieteni.ro, ghid-bucuresti.ro, acasa.ro, viatadeliceu.ro

Elena Dobrogeanu
SEVEN Communications
PR Director
Tel : 0723547875
e-mail: elena.dobrogeanu@seven.com.ro


Marius Cocoloi
Living Dance
Tel :0726654529
0788426082
e-mail: marius_streetdance@yahoo.com
www.street-dance.ro

Despre LOL EVENTS

www.balurideboboci.ro

Participare: Intrare libera