Cupa Liceelor la Street Dance

Locul desfasurarii: Cub Session

Organizator: 3C Events

23 aprilie 2007

Cupa Liceelor la Street Dance – prima ediţie

30 de licee din Bucureşti şi-au anunţat participarea la prima ediţie a Cupei Liceelor la Street Dance, ce va avea loc între 28 aprilie şi 16 iunie 2007.

Pentru prima oară în România, 3C Events scoate la lumina acest tip de concurs prin organizarea “Cupei Liceelor la Street Dance”. Astfel de concursuri desfăşurându-se pâna acum în spatiul underground romanesc.
Scopul principal al evenimentului este de a crea o comunitate cât mai mare în rândul tineretului, în cadrul careia acesta se poate exprima liber şi original, folosind drept “instrument” dansul modern.
Proiectul vizează antrenarea tinerilor în colective formate din fete si băieţi la nivel de liceu, care vor concura pentru imaginea liceului în competiţia de street dance ce se va desfăşura în fiecare sâmbată, între orele 15.00-20.00, în Club Session.
Timp de 5 săptamâni, vor fi alese câte 6 licee ale căror echipe, în urma preselecţiilor, vor participa în urmatoarele 3 săptămâni la etapele eliminatorii, semifinale şi finale. În fiecare etapă a concursului, vor fi prezente vedete ale scenei muzicale autohtone, care vor oferi publicului tânar, reprezentaţii live.
Echipa câştigatoare a cupei, va primi premiul cel mare în valoare de 500 de euro şi va fi promovată în show-biz-ul romanesc.
“Oferim şansa multor tineri de a întelege cât mai bine spiritul de competitivitate corectă cât şi angrenarea într-o competiţie din care au numai de câştigat din toate punctele de vedere ( materiale, notorietate, noi prieteni, sănătate) – cam tot ce îsi doresc tinerii la nivel de liceu.” spune Marius Cocoloi – director evenimente la 3C Events.

Mai multe detalii despre înscrierea la concursul ”Cupa Liceelor la Street Dance” găsiţi pe: www.street-dance.ro sau 0726.654.529

Acest eveniment a luat naştere la iniţiativa 3C Events, cu susţinerea 7Communication şi a partenerilor Sprite, KissTV, Popcorn, Compact, 7seri, port.ro, acasa.ro, afterparty.ro, ghidbucuresti.ro

Despre street dance:
Ce este street dance-ul? O traducere mot-a-mot ar fi “dans de strada”. Acest termen provine din argoul comunităţii afro-americane din SUA, unde acest fenomen a luat naştere. Tinerii se adunau in fata ghetto-urilor unde locuiau, aduceau casetofoane sau magnetofoane şi dansau.
In accepţiunea termenului “street dance” de astăzi, el înseamnă o formulă nonconformistă de exprimare a personalităţii tinerilor din toate culturile. A devenit un limbaj comun pe care îl vorbesc aceştia, limbaj ce, în loc de cuvinte, conţine miscări de dans. Iar, acestea introduse într-o coregrafie bine organizată alcătuiesc “declaraţia” noii generaţii.

Elena Dobrogeanu
Seven Communications
mobil: 0723547875
mail: sevencommunications@gmail.com


Marius Cocoloi - 0726.654.529

Despre LOL EVENTS

www.balurideboboci.ro

Participare: Intrare libera