Go For It

Locul desfasurarii: Studio Martin

Organizator: 3C Events


Concurs break-dance – battle bboy 3 vs 3

La sfarsitul acestei saptamani mai exact in data de 31 martie 2007 in Club Studio Martin de la ora 16 va avea loc un
concurs national de break dance pe echipe formate din cate 3 membri.
Acest gen de evenimente a inceput sa prinda si sa ia amploare in romania si mai ales in capitala, publicul savureaza la maxim fiecare clipa petrecuta in astfel de concursuri care sunt adevarate spectacole de dans/miscare/arta/control/sincron .

La acest battle vor fi prezente trupe atat din bucuresti cat si din tara (Brasov, Iasi, Bacau, Giurgiu, Timisoara, etc) concurenti sunt bine pregatiti cu ani de antrenamente in spate si cu multe participari la evenimente similare, vor fi gata sa dea totul pentru cea mai inalta treapta a podiumului.
Lupta va fi foarte starnsa pentru ca asteptam cam 20-25 de echipe care sa participe la concurs, asta insemna 60-75 concurenti.

Un contest in toata regula va face ziua de sambata 31 martie incepand cu ora 16 in studio martin, un lucru care te va face sa simti adrenalina cum creste fara sa iti dai seama de motive.

Te asteptam, sa faci parte din cei care traiesc pe viu aceste evenimente, la fata locului iti vei da seama ca aceste concursuri sunt unice, originale si pline de surprize.

Detalii la www.street-dance.ro sau 0726.654.529 Marius Cocoloi coordonator eveniment.


www.street-dance.ro

Despre LOL EVENTS

www.balurideboboci.ro

Participare: Intrare libera