Super concert Alex si Connect-R la finala Cupei Liceelor la Street Dance

Locul desfasurarii: Club sessionBucresti

Organizator: 3C Events


Super concert Alex si Connect-R la finala Cupei Liceelor la Street DanceSambata, 16 iunie, in Club Session se va desfasura finala "Cupei Liceelor la Street Dance". Dupa 8 saptamani de concurs, au ramas 9 licee care se vor bate pentru marele premiu.

Saptamana aceasta, echipele liceelor I.L.Caragiale, Ion Barbu, Virgil Madgearu, Matei Basarab, Kretzulescu, Cantemir Voda, Scoala Centrala precum si cele salvate de public, Sf. Sava si Mihail Sadoveanu, vor trebui sa sustina cate o reprezentatie in fata juriului condus de Alex Velea.
Daca in semifinale, batalia a fost foarte stransa, elevii din competitie apeland la vestimentatie colorata, la pictura pe fata si obiecte de recuzita neobisnuite, pentru a iesi cat mai mult in evidenta, finala promite un spectacol de zile mari.
Una din surprizele acestei ultime etape, o reprezinta un concert extraordinar sustinut de Alex si Connect-R. Acestia vor interpreta melodiile care i-au consacrat, precum si ultimul hit pe care il interpreteaza impreuna: "Dragoste la prima vedere."
Competitia va avea insa si alti invitati surpriza: trupa de street dance Monkey Business si trupa de breake dance Efekt
Va asteptam sambata, 16 iunie, incepand cu orele 15:00, in club Session, la un super concert si la o finala a unui concurs de street dance care va va tine cu sufletul la gura.
Mai multe detalii despre aceasta competitie: www.street-dance.ro .


Acest eveniment a luat nastere la iniţiativa 3C Events, cu susţinerea 7Communications si a partenerilor Sprite, KissTV, Popcorn, Compact, 7seri, Unu si Unu, Time Out, PORT.ro, Cool Girl, acasa.ro, afterparty.ro, ghidbucuresti.ro, prieteni.ro, blogdeliceu.ro., e-ok.ro.


Elena Dobrogeanu
SEVEN Communications
0723547875


Marius Cocoloi
3C Events
0726.654.529


Marius Cocoloi 0726.654.529

Despre LOL EVENTS

www.balurideboboci.ro

Participare: Intrare libera