longeviva

Comunicate de presa si evenimente pe tema longeviva

 • longeviva. premiu

  longeviva

  Bucuresti - 30 octombrie 2017

  Comunicat de GALENUS SRL

  București, 27 octombrie 2017 În cadrul galei Radar de Media, ce a avut loc joi seară, 26 octombrie, Farmacia Ta, revista care te menţine sănătos, a fost desemnată drept „Cea mai longevivă publicaţie de sănătate”. Premiul special i-a f ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: revista , premiu , farmacia ta , longeviva

  Vezi toate comunicatele de presa despre longeviva

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul longeviva.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la longeviva. Informatiile despre longeviva cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul longeviva, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la longeviva, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.