Philips la Auto Total Business Show

BUCURESTI - 18 iunie 2019

Comunicat tip General in Auto

În perioada 22 - 23 iunie 2019, Philips ( Lumileds ) participă la unul din cele mai așteptate evenimente din industria auto, care reunește producători de piese, accesorii, scule și utilaje auto de top, a noua ediție de Auto Total Business Show!

Lumileds Automotive Lighting Applications

Lumileds Automotive Lighting Applications

Philips (Lumileds) va participa la acest eveniment alături de alți producători de top din domeniul auto si va fi prezent la Centrul Expozitional Romexpo din Bucuresti de pe Bulevardul Mărăști, nr. 65-67, în sectorul 1 din București. Echipa prezentă la standul expozițional de 40 de metri pătrați, pregătită sa vă ofere toate informațiile necesare, este alcătuită din Wioletta Pasionek - Managerul de Marketing, Robert Hroneś - Directorul Comercial, ambii activând pe întreaga regiune de Europa Centrală, Laurențiu Calusa - Directorul de Marketing din România și, nu în ultimul rând, Michal Gorczyński - Directorul de Vânzări pe regiunile Polonia și Țările Baltice.

Cu această ocazie, Lumileds va prezenta unele dintre cele mai noi și inovatoare piese LED retrofit și lămpi profesionale pentru service-uri. Mai mult, echipa Lumileds va aștepta vizitatorii standului cu un quizz interesant cu premii instant, workshop-uri, prezentări de produse și multe alte surprize.

Echipa Lumileds vă așteaptă cu drag!