S-a lansat prima revistă de benzi desenate despre Marketing și Business din România

Cluj-Napoca - 28 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate

În cadrul evenimentului Marketing Tribe 2.0 care a avut loc miercuri 26 noiembrie, la Cluj-Napoca, s-a lansat MarComics , prima revistă de benzi desenate despre Marketing și Business din România, realizată de către agenția Loopaa MarCom .

Victor Gavronschi - MarComics

Victor Gavronschi - MarComics

Evenimentul Marketing Tribe 2.0, organizat de către asociația de marketing și comunicare International Advertising Association Young Professionals Cluj (IAA YP Cluj), a găzduit la International Ballroom peste 250 de specialiști în marketing, manageri și antreprenori, cu scopul de a crea o comunitate mai puternică de business. În cadrul evenimentului s-au dezbătut of-urile industriei alături de 3 experți în comunicare și 3 directori de agenții de PR și Publicitate. La finalul sesiunii de prezentări, Victor Gavronschi, directorul agenției Loopaa, a lansat în premieră revista MarComics în format print.

Ideea MarComics a pornit de la crearea unei serii de benzi desenate satirice și comice, despre situații des întâlnite în munca specialiștilor de marketing și comunicare. Acestea au fost realizate săptămânal, timp de 4 luni pe parcursul anului, fiind postate mai apoi pe websiteul agenției Loopaa. În cadrul evenimentului Marketing Tribe 2.0 a fost lansată oficial revista MarComics care cuprinde toate episoadele de benzi desenate și conținut bonus cu privire la ideile din spatele episoadelor.

“MarComics este rezultatul clipelor petrecute între tone de emailuri către clienți, perfuzii de cafea și proiecte cu termene pe muchie de cuțit. Însă ne-am distrat grozav în realizarea revistei și suntem siguri că aceasta dă glas întregii industrii prin însemnarea provocăriilor de zi cu zi ale unui specialist în Marketing și Comunicare.

Scopul nostru a fost de a crea ceva memorabil care să strângă o comunitate unită de specialiști și ce alt moment putea fi mai perfect pentru lansare decât Marketing Tribe 2.0?” Victor Gavronschi, Director General, Loopaa Marcom

Oricine dorește să intre în posesia unui număr al revistei poate să comande unul de pe siteul agentiei Loopaa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/loopaa-marketing-agency/s-a-lansat-prima-revista-de-benzi-desenate-despre-marketing-i-business-din-romania