lose weight    

Comunicate de presa si evenimente pe tema lose weight

 • lose weight. Rezultatele antrenamentelor EMS

  lose weight

  Bucuresti - 27 iulie 2020

  Comunicat de Zaniro Group SRL

  Stimularea electrică a mușchilor (EMS), este stimularea contracției musculare, folosind impulsuri electrice pentru a antrena mușchii țesuturilor adânci, care cu exerciții fizice normale nu pot fi antrenate. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: training , fitnes , lose weight

  Vezi toate comunicatele de presa despre lose weight

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul lose weight.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la lose weight. Informatiile despre lose weight cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lose weight, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la lose weight, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.